KOMISSAR Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 (edited) pidriklas bljadj Edited August 31, 2007 by KOMISSAR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firefox2007 Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 bla kas tu tagad katram plugin taisisi pamacibu??? :superlol: :superlol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 Dazhas nedeeljas vajadzetu atputu... jau besi ka spamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 nesaproti ka viņš ir garīgi atpalicis ? viņš domā tagad vākt entos postus, kautgan viņam visticamāk drīz ban uzliks... un no šiem bezjēdzīgajiem postiem jēgas nebūs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOMISSAR Posted August 31, 2007 Author Report Share Posted August 31, 2007 :superlol: :superlol: Nu blja varbut tu saproti bet citi nesaprot ok ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicalx Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 kapē vnk nevarēji vienā topikā ielikt visus pluginus? Un sāc rakstīt normāli, dažviet saprast grūti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
remix.cc Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 es tulit uzspragshu no smiekliem..... karo4 man iepatikas shi ideja.. turpini taisiit katram pluginam pamaciibu.... eu... vnk intereses pec... uztaisi pamaciibu, ka izveidot war3 serveri... prata pietiks..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 viņam smadzeneas knapi pietiek lai nospiestu "Ctrl+c " un "Ctrl+v" Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOMISSAR Posted August 31, 2007 Author Report Share Posted August 31, 2007 karo4 man iepatikas shi ideja.. turpini taisiit katram pluginam pamaciibu.... eu... vnk intereses pec... uztaisi pamaciibu, ka izveidot war3 serveri... prata pietiks..? War 3 ? Njaaaaaa cik gruuti Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 ev a mos man ta ar kads pateiks pa to colorchat vai just te tik dirsisieties? O.o man serveri bija lugums uzlikt kolor4at par to kad kipa !g = green !t = team color !w = white laikam ar vis vai kkas tads un vai sitais plugins der tam, ja ja pasakat ka uzlikt, es nuto4 nejedzu, man sanak uzlikt tikai lai visiem viena krasa rakstas O.o http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=454671 es vienreiz jau liku, vis bija ok, a tagad neka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts