S_P_O_X_X_X Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 (edited) nu bac uzrakstitet ari kapec!!! Edited August 30, 2007 by S_P_O_X_X_X Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=LuKiNs=- Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 nez man labāk patīk ar installeru Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 Hmm, nu vienkaarshaakais variants noteikti ir installeris. Un njemot veeraa, ka no tava servera taapat nebuus nekaadas jeegas un vinjaa neviens, iznjemot tevi, nespeelees, tad tev tas viss aatri vien apniks un tu visam atmetiisi ar roku. Taatad, izdari secinaajumus vai ir jeega chakareeties un taisiit visu pasham, ja no taa taapat nav nekaadas jeegas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sgt.M1kWo Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 Bezjēdzīgi. Protams noobi taisis ar istnaleru. Un vel kaut kaadu gatavo isntaleru kur nak plugini, hl booster, hlguard un stuff. Tapēc labāk visu darīt manuāli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S_P_O_X_X_X Posted August 30, 2007 Author Report Share Posted August 30, 2007 Nu kadiem Ubernoobiem noteikti bet man serveri pirmaja diena bija jau 10 speletaji nu arzemnieki un gadijas ar latvieshi bet tagad serveris vislaik pilns ar LATVIESHIEM Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 (edited) tu domā piemeram ja es uzlieku ar installeru, tad man ātrāk serverī savāksies spēlētāji? XD Edited August 30, 2007 by *jancis38* Link to comment Share on other sites More sharing options...
aceworth Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 2. gign.lv pamaciba nedaudz nesakariiga, citeeju - prieks manis :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 Da nu bezteema, shito topiku vajadzeetu aizveert ciet. Atbilde pavisam vienkaarsha - taisi ar installeru, jo taadaa liimenii, kaadaa buus tavs serveris ar to pilniibaa pietiek. Pie tam buus gruutaak kaut ko sachakareet un buus mazaak stulbu jautaajumu shajaa forumaa no tevis par to, ka kaut kas nesanaak vai kaut kas nav pareizi ar to pamaaciibu. Piis Link to comment Share on other sites More sharing options...
S_P_O_X_X_X Posted August 30, 2007 Author Report Share Posted August 30, 2007 Esmu taisijis uz gign pamacibas un viss bija perfekti vienk man cs nojuka un tapec liku instaleru taksh es esmu pieredzijis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 nafig vispar pamacibas vajag domat ar galvu un viss normali Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaarums Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 pareizi , ka peec gignas, bet , ja tu gribi, lai tev cs nopishaas un amxx katru otro dienu nopishaas, tad izveele tava. bezjeedziiga teema Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChiganS Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 bezjeedziiga teema Njaaa...kko no sevis te izdomājis ...esmu mēģinājis pēc gign un pēc instalēšanas...es atšķirības nekādas nesaskatīju - runājot par tiem amxx un cs nopishanos.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inmate#9 Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 Ka tava serveri var jau but pilns ar letinjem ja tu pat serveri neesi uztaisijis???? Ja jau tu esi serveri jau piekurbuleejis, tad priekskam tev vel kautko jautaat ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaarums Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 tu bljad chigaans esi galiigi ahujel, vai kaa ar tevim? tavs niks tava buutiiba, tu esi debiils, bljad neko nerubii un te dzen zosi baigi traki, bljad gans, mosh sarunaajam randiju RL dziivee? pie kompja tu esi kruts- JOU JOU, esmu chigaans, postoju te bez jeegas, JOU , JOU wazzap niggas brothers? kautkaads siiks friiks , blja seezh un te ponto baigi. search true gangktaaaaaaaaaaaaaaaas!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 bljad gans tevi vajag noshaut. Kaads sakars cs sajaashanai ar serveri. ja tu esi taads idiots, ka taisi serveri valve mapee, tad peec gign paamaaciibas tas nevareetu buut, ja vien protams neesi paaraak stulbs lai riikotos ar hldsupdatetool, kas butuu diezgan ticami. anyway gl&tl, te viss ir pateikts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChiganS Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 search true gangktaaaaaaaaaaaaaaaas!! tu domā ja man niks ir ChiganS tad es esmu uzreiz čigāns?? ķip es bez jēgas postoju tu bljad chigaans esi galiigi ahujel, vai kaa ar tevim? tavs niks tava buutiiba, tu esi debiils, bljad neko nerubii un te dzen zosi baigi traki, bljad gans, mosh sarunaajam randiju RL dziivee? pie kompja tu esi kruts- JOU JOU, esmu chigaans, postoju te bez jeegas, JOU , JOU wazzap niggas brothers? kautkaads siiks friiks , blja seezh un te ponto baigi. no kura ānusa tik stulbu tekstu dabūji?? nax man ar tewi RL jāsatiekas...neesmu gejs un ej apmierinies uz kāda cita! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sgt.M1kWo Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 Ziniet izkaujaties labāk un atsuutit video arī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raimoo1 Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 ka var uzlikt sitadu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
S_P_O_X_X_X Posted August 31, 2007 Author Report Share Posted August 31, 2007 (edited) Kaads sakars cs sajaashanai ar serveri. ja tu esi taads idiots, ka taisi serveri valve mapee, tad peec gign paamaaciibas tas nevareetu buut, ja vien protams neesi paaraak stulbs lai riikotos ar hldsupdatetool, kas butuu diezgan ticami. anyway gl&tl, te viss ir pateikts. B*** tagad zinashu ka ar jums l**** 4ista neka nevar prasit ka es kautko paprasu ta visi gudrusi nahuj sak tas nubs tas lo** tas tads JA NEMAKI RAKSTIT NERAKSTI kadreiz visi bija tik laipni un labi palidzeja a tagad deolboni zubrishi piepishas tesu kautkads dator nUGIS KA JUS NUGI Edited August 31, 2007 by S_P_O_X_X_X Link to comment Share on other sites More sharing options...
S_P_O_X_X_X Posted August 31, 2007 Author Report Share Posted August 31, 2007 Kaads sakars cs sajaashanai ar serveri. ja tu esi taads idiots, ka taisi serveri valve mapee, tad peec gign paamaaciibas tas nevareetu buut, ja vien protams neesi paaraak stulbs lai riikotos ar hldsupdatetool, kas butuu diezgan ticami. anyway gl&tl, te viss ir pateikts. B*** tagad zinashu ka ar jums l**** 4ista neka nevar prasit ka es kautko paprasu ta visi gudrusi nahuj sak tas nubs tas lo** tas tads JA NEMAKI RAKSTIT NERAKSTI kadreiz visi bija tik laipni un labi palidzeja a tagad deolboni zubrishi piepishas tesu kautkads datos nUGIS KA JUS NUGI Link to comment Share on other sites More sharing options...
S_P_O_X_X_X Posted August 31, 2007 Author Report Share Posted August 31, 2007 Kaads sakars cs sajaashanai ar serveri. ja tu esi taads idiots, ka taisi serveri valve mapee, tad peec gign paamaaciibas tas nevareetu buut, ja vien protams neesi paaraak stulbs lai riikotos ar hldsupdatetool, kas butuu diezgan ticami. anyway gl&tl, te viss ir pateikts. B*** tagad zinashu ka ar jums l**** 4ista neka nevar prasit ka es kautko paprasu ta visi gudrusi nahuj sak tas nubs tas lo** tas tads JA NEMAKI RAKSTIT NERAKSTI kadreiz visi bija tik laipni un labi palidzeja a tagad deolboni zubrishi piepishas tesu kautkads datos nUGIS KA JUS NUGI Link to comment Share on other sites More sharing options...
S_P_O_X_X_X Posted August 31, 2007 Author Report Share Posted August 31, 2007 Kaads sakars cs sajaashanai ar serveri. ja tu esi taads idiots, ka taisi serveri valve mapee, tad peec gign paamaaciibas tas nevareetu buut, ja vien protams neesi paaraak stulbs lai riikotos ar hldsupdatetool, kas butuu diezgan ticami. anyway gl&tl, te viss ir pateikts. B*** tagad zinashu ka ar jums l**** 4ista neka nevar prasit ka es kautko paprasu ta visi gudrusi nahuj sak tas nubs tas lo** tas tads JA NEMAKI RAKSTIT NERAKSTI kadreiz visi bija tik laipni un labi palidzeja a tagad deolboni zubrishi piepishas tesu kautkads datos nUGIS KA JUS NUGI A un sry nevis cs bet pc visu paristaleja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts