Jump to content
GIGN Forum

Mans Muuvijs

1ntake
 Share

Recommended Posts

ir pabeigts mans otrais muuvijs kurs bija domaats uz gign muuviimeiking turniiru. sanaaca taa ka nepaspeeju un nu tagad ir gatavs. zinu ka kvalitaate un garums neatvilst izmeeram bet naakamreiz pacentiishos arii ar to!

luuk links! http://1ntake.filer.lv/Fotoalbums/file-gign_elite.wmv.htm

edit: veelreiz izlaboju linku. ja nu kaadam joprojaam neiet...

Edited by 1ntake

Man neatver to linku @ filer. Atver kautkādu sūdu.. pārbaudi vai links pareizs, jo viņš ir mazliet dīvains. Tas kas seko aiz member/, parasti jau tur ir (manā gadījumā) akec/files u.t.t. :)

EDIT: ir, ir.

Edited by akec

:)

Notiek gan.

nepatika tās krāsu spēles. teamworks, tā skriešana ir sūds(ideja nevis noformējums), bez tā skata kā tiek ieņemts spots(kas izskatās daudz iespaidīgāk) ir nekas. Tas, ka neparāda tos fragus no taktiskā viedokļā - prff nu i nevaig. bet tā skriešana neatstāj nekādu iespaidu, veltīgi izšķiestas 30 sekundes. varēji spotu, kurā ierašojāt no augšas parādīt, skaisti būtu.. tā labs mūvijs. (ā vēl tās krāsu maiņas nepatika.

Es sakuma domaju , ka tu tur sausi visus ar dual eliti , bet izradas ka gign elite - nu movies normals - vienigi nepatika tas efekts - kad televizorman nav signals tad ir tadi melnbaltipunktini - bet taa vis ir OKEY :)

Kautkas nočakarējies.. eju linkā un gribu atkal nokačāt mūviju un apskatīties mūviju beigās dziesmu nosaukumu, bet ieejot linkā (http://1ntake.filer.lv/Fotoalbums/file-gig...te.wmv.htm#ftop) man rāda, ka šis fails nav atrasts (ar sarkaniem burtiem). :faaak:

Vai kāds nevar lūdzu apskatīties pie kredīta mūvijam beigās un pateikt dziesmas nosaukumu?

Edited by akec

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...