1ntake Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 (edited) ir pabeigts mans otrais muuvijs kurs bija domaats uz gign muuviimeiking turniiru. sanaaca taa ka nepaspeeju un nu tagad ir gatavs. zinu ka kvalitaate un garums neatvilst izmeeram bet naakamreiz pacentiishos arii ar to! luuk links! http://1ntake.filer.lv/Fotoalbums/file-gign_elite.wmv.htm edit: veelreiz izlaboju linku. ja nu kaadam joprojaam neiet... Edited August 29, 2007 by 1ntake Link to comment Share on other sites More sharing options...
akec Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 (edited) Man neatver to linku @ filer. Atver kautkādu sūdu.. pārbaudi vai links pareizs, jo viņš ir mazliet dīvains. Tas kas seko aiz member/, parasti jau tur ir (manā gadījumā) akec/files u.t.t. EDIT: ir, ir. Edited August 28, 2007 by akec Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 (edited) http://1ntake.filer.lv/Fotoalbums/file-gig...te.wmv.htm#ftop shitaa laikam edit: noskatijos... itkaa jau bk paarshauts paar striipu ar efektiem, bet nu skatiities nebija nepatiikami... fragi smuki.... nemaaku jau veerteet bet 9/10 jaaliek.... Edited August 28, 2007 by RiSKS Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 Najs man baigi patika. Nezinu kā citiem 9/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AirediuM. Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 Kopumā 8 /10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
l33t Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 specefekti drusciņ pa daudz,nu kvalitāte jau laba muzička so so kvalitāte 9 mūzika 5 fragi 7 efekti 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akec Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 (edited) Mūvijs - Super. 9+/10. Edited August 28, 2007 by akec Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 nebij jau slikts. es tik nesapratu kāpēc tu tur rādīji baigo teamwork, bet nekādi fragi no tā visa nebija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phillip J. Fry Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 super 9.9/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
1ntake Posted August 28, 2007 Author Report Share Posted August 28, 2007 (edited) nu macho citos serveros taa parasti nenotiek ka kaads pasaka kur lai citi iet un citi arii tur iet...doma bija par to ka visi iet kopaa nevis kur kurais btw thnx risk ! Edited August 28, 2007 by 1ntake Link to comment Share on other sites More sharing options...
godiE Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 Njā viss kulē, bet es arī nesapratu par to teamwork,.. gan jau daudzi citi ari,.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 Notiek gan. nepatika tās krāsu spēles. teamworks, tā skriešana ir sūds(ideja nevis noformējums), bez tā skata kā tiek ieņemts spots(kas izskatās daudz iespaidīgāk) ir nekas. Tas, ka neparāda tos fragus no taktiskā viedokļā - prff nu i nevaig. bet tā skriešana neatstāj nekādu iespaidu, veltīgi izšķiestas 30 sekundes. varēji spotu, kurā ierašojāt no augšas parādīt, skaisti būtu.. tā labs mūvijs. (ā vēl tās krāsu maiņas nepatika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 nu nav jau chillside bet ir ok... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billabong Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 intake atkal esi labi pastradajis 9/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 Es sakuma domaju , ka tu tur sausi visus ar dual eliti , bet izradas ka gign elite - nu movies normals - vienigi nepatika tas efekts - kad televizorman nav signals tad ir tadi melnbaltipunktini - bet taa vis ir OKEY Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaviS Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 Ir laba filma, bet nedaudz parspileji ar efektiem 8/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 nevilku bet skatijos uz filer bet baigi patika.. Ja vari ieliec ari dziesmas nosukumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
l33t Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 Ja vari ieliec ari dziesmas nosukumu credits raksiits Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 wow... Tiešām stilīgi. Jāsaka, ka nebiju sajūsmā par dažiem effektiem - manās acīs negāja klāt. Outro tiešām bija superīgs 8/10 poļubomu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 Mūūvijs,vnk nomētāts ar izciliem efektiem!Man ļoti patikās! ēmmm... 9/10! Link to comment Share on other sites More sharing options...
clo? Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 Riktīgs naisiks Man patika, 9/10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akec Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 (edited) Kautkas nočakarējies.. eju linkā un gribu atkal nokačāt mūviju un apskatīties mūviju beigās dziesmu nosaukumu, bet ieejot linkā (http://1ntake.filer.lv/Fotoalbums/file-gig...te.wmv.htm#ftop) man rāda, ka šis fails nav atrasts (ar sarkaniem burtiem). Vai kāds nevar lūdzu apskatīties pie kredīta mūvijam beigās un pateikt dziesmas nosaukumu? Edited August 29, 2007 by akec Link to comment Share on other sites More sharing options...
1ntake Posted August 29, 2007 Author Report Share Posted August 29, 2007 kuras dziesmas? galvenaa dziesma ir dope - you spin me right round (vai kkaa taa) peec tam kkaads ironside vai kkas taads (taa iisaa) un beigaas fat boy slim - right here right now Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeimoN Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 labz 9/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecteetinjsh Posted August 29, 2007 Report Share Posted August 29, 2007 Skaists mūvijs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now