MeGaPiiLe Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 Vakar rādija pa degpunktu kur nodega māja un to izraisījis aizdedzies dators. Tāpec es eju pie jums dzelžu ekspertiem. Vai ir iespējams tā vienkārši aizdegties kompim ja viņš kādas 2 dienas stāv ieslēgts? Un kas tieši var aizdegties? Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 lol, man dažreiz nedēļām stāv un nekas. Moš vnk par tuvu pie sienas bija'n'stuff... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 visur raksta, ka ar jaunajiem tas nevar notikt, jo mātene(laiakm tas ir biosā) ir t'da lieta, ka pie pārkaršanas kompis restartējas, vai izrubās (īsti neatceros) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 ***netaisi quote iepriekšējam postam*** Mans dators restartējās! Psc dēļ datora nodeg maja... Psc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 musdienas paaudzes datoriem tas nedraud. Vnk pie zinamas temperaturas kompis sledzas araa vai restartejas, tas attiecas gan uz matenes, procesora un video kartes parkarshanas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 Man bija tā, es pa nakti spēlēju bija baigi skaļš dators palicis, uzliku segu virsū, pārkarsa un izslēdzās Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 Tāpec janodrošinās visiem ar SpeedFaniem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzii Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 Man bija tā, es pa nakti spēlēju bija baigi skaļš dators palicis, uzliku segu virsū, pārkarsa un izslēdzās tu gan domaa lidzi ko dari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 Godiigi sakot es tadas baumas biju dzirdejis krietni sen, bet par spiiti tam mans atlons staav ieslegts BEZ offlaina jau 2 gadus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 Man bija tā, es pa nakti spēlēju bija baigi skaļš dators palicis, uzliku segu virsū, pārkarsa un izslēdzās tas bija nāvīgi gudri, uzlikt segu, jo pc rūc skaļi, tev paveicās, ka pc pats tur sevi aizsargāja.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 ***netaisi quote iepriekšējam postam*** Nu vot es pārbaudīju, ko tas dzelzis māk Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted August 26, 2007 Author Report Share Posted August 26, 2007 (edited) tā visi saka sor sajuka ar kaza4ok quote 2 gadus bez offline turēt kompi!? omfg tas bik pa traku (i think) EDIT: sor sajuka ar kaza4ok quote Edited August 26, 2007 by MeGaPiiLe Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 kas tur traks Es jau driz 5 gadu turesu onnline PC. Ja neskaita momentus kad elektriba pazudusi, vai ari detalas mainu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 taa vienkaarshi vinsh nevar aizdegtioes kautvai tev vinsh 3 gadus stav ieslegts. ja kkas parkarst tad kompis vnk izsledzas un tur neko nevar mainiit. kompis aizdegties var nepareizas straavas un iizsavienojuma veidaa . viv vienkaarshaakais veids ir (veciem kompjiem) uzlikt no 220 voltiem uz 110 (sistembloka aizmugure tada sarkana podzina) un tad kompis var paris sekunzu laika saakt kuupeeet un aizdegties protams ir ari citi veidi . bet tie visi ir nepareizas straavas ietekmee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billabong Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 es katru vakaru kad eju gulet sledzu pc off un es nesaprotu tos kuri pc var turet on nedelam ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
l33t Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 man ja pc uzkarst tad baroshanas bloks vairs nepiedod strāvu,tas pats notiek ja piemeram pie sprieguma mainjas or shit.ā es savu pc vispar nesledzu aaraa un nekas nav noticis Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecteetinjsh Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 Man bija tā, es pa nakti spēlēju bija baigi skaļš dators palicis, uzliku segu virsū, pārkarsa un izslēdzās Ārprāc, aiz smiekliem gandrīz salto atkal izmetu.. Kur tev prātiņš... P.S. Man kompis ilgākais ir bijis ieslegts apmēram nedēļu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Nattye_ Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 (edited) manejais 46 graadus silts turaas jau ilgu laiku ^^ Edited August 26, 2007 by _Nattye_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted August 26, 2007 Author Report Share Posted August 26, 2007 5 gadus Atkal dzirdēju ka viens teica ka nevis kompis, bet monitors aizdedzies :superlol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 Vecie kompji protams, ka var nosvilt. Nebija jau zināms, ko tas čalis ar to kompi bija darījis. Moška bezjēgā bija līdis BIOS'ā un kaut tur jaucies tādā veidā izslēdzot opciju, ka pie noteiktas grādu temperatūras pc izslēdzas. Vai arī klokojis nesaprotot ko dara un t.t. tas ir vienalga . tas ir domats pc healtham tapatas ja kaads dzelzis paarkarst tad vink kompis izsledzas un tur neko nevar mainiit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now