Outlawz Posted June 20, 2004 Report Share Posted June 20, 2004 vienmeer, cik atceros, iceworld ir bijusi vairaak vai mazaak (man personiigi mazaak, bet taa jau ir mana probleema) jautra karte. tachu jautriiba samazinaas liidz 0, ja preteejaa komandaa speelee speeleetaajs zem nika cepuk (zinaams visiem, jau kaadu laiku speelee gignaa), kursh skraida apkaart ar 5-1 (m249) un shauj caur sienaam. preciizaak, shauj pa taisno no respawna, pashaa raunda saakumaa. kaadu laiku pabesiijos, saku spiidijam, ka "cepuk shauj caur sienu". spiidijs atbildeeja (spiidij vari mani izlabot protams) kaut ko aptuveni "on svoj" un peec tam "v iceworld eto vozmozhno". nu ok, esmu taads kekss, kas veel nav izurbies visiem tips&tricks csaa cauri taa ka es nezinu kaa to var. nu tad es tagad paluugshu padaliities zinoshaakajiem speeleetaajiem ar info par attieciigo iespeeju iceworldaa shaut caur sienaam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 20, 2004 Report Share Posted June 20, 2004 raunda sakumaa piedzimstot nekustini kursoru un mochi caur sienu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted June 20, 2004 Author Report Share Posted June 20, 2004 (edited) arii skraidot? nekustinaat? arii tad ja pretinieks kustaas? tu domaa, ka cepuk tikai pa mani shaava, dzilji maldies worm. Edited June 20, 2004 by Outlawz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glacier Posted June 20, 2004 Report Share Posted June 20, 2004 Outlawz tas ir iespejams!! P.S man tas nekad nav izdevies, bet zinu, ka tas ir iepejams..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 20, 2004 Report Share Posted June 20, 2004 vinsh vienreiz ari kaukada veidaa ideali caur sienu pa mani mochija, bus japamekle netaa kaa to izdarit var Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 20, 2004 Report Share Posted June 20, 2004 raunda sakumaa piedzimstot nekustini kursoru un mochi caur sienu patiesiba ja tu pateiktu dienu kad tas notika, es noskatitos demo un mosh uzkertu vinja prikolus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted June 20, 2004 Author Report Share Posted June 20, 2004 20.06.2004, laiks aptuveni 23:30 - 24:30. Link to comment Share on other sites More sharing options...
x3m Posted June 20, 2004 Report Share Posted June 20, 2004 Otraa rindaa staavot man ir gruuti iedomaaties kaa vareetu kaadu atvaakt caur sienu shaujot, iznjemot piem. divus kexus, kas raunda saakumaa varetu staaveet tuvaak centram (tas pats attiecas arii uz pirmajaa rindaa malaa staavoshajiem). es parasti peec izjuutas shauju jebkuraa no poziicijaam, vieniigais man nav zinaams cik liela lozhu caurlaidiiba ir katraa no bloku vietaam. Domaaju karti atliktu apskatiit no augshas un uzreiz buutu skaidrs kuraa punktaa tieshi raunda saakumaa ir jaashauj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 20, 2004 Report Share Posted June 20, 2004 ai noskatijos demo, ideali kex vienkarshi shaava tiesham labs, bus pasham jaizmegina... vinsh vienkarshi visu laiku pa stuuri mochiija un tur naturali visu laiku kads staveja... neko speciali neaimoja vinsh, vienkarshi 3 aptveres izladeja pa stuuri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted June 20, 2004 Author Report Share Posted June 20, 2004 nu ja tu taa saki... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted June 20, 2004 Report Share Posted June 20, 2004 ehh, shitas ir sen izrunaats vienaa citaa topikaa... ja tu esi vinneetaaju komandaa un pretinieki gandriiz neviens nekad nemeegjina rushot, gandriiz vienmeer kaadu novaaksi, ja vienkaarshi vizuaali izteelosies, kur ir pretinieku sienas vidus un, tupeedams pie savas malas videejaas ejas stuura (lai tevi no vidus nevar pamaniit) vienkaarshi laadeesi pa preteejo stuuri. taapat arii no otraas rindas saana spawnpointa pie vidus ejas (pie steyr aug vai sig commando) piedzimstot ar awp var pashaa raunda saakumaa novaakt sev simetriski preteejo staaveetaaju ar HS.... shitie prikoli jau ir ljoti veci Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 21, 2004 Report Share Posted June 21, 2004 bleh tiko nomeginaju man nesanaca laikam esmu llama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lirels Posted June 21, 2004 Report Share Posted June 21, 2004 Khehehe man gan sanaaca, katraa raundaa pa 1-3 killjiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pinky Posted June 21, 2004 Report Share Posted June 21, 2004 Nu labi pienemsim ka var saut caur sienaam, bet ar 1 lodi caur sienu ar 5.1 nav kaut kaa reaali, nemot veeraa ka saujot caur sienaam dmg. samazinaas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lirels Posted June 21, 2004 Report Share Posted June 21, 2004 Ar awp var ar vienu lodi iceworldaa caur abaam sienaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted June 21, 2004 Report Share Posted June 21, 2004 Ar awp var ar vienu lodi iceworldaa caur abaam sienaam aga man pat taads joks ir sanaacis un galvenais kad tas notika speleejot 1 vs 1 gluzhi netiishaam piespiedas fire poga un tik pat netishaam awp raidiitais svins trapiija pretiniekam galvaa. 4iiterskijs gaajiens Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted June 21, 2004 Report Share Posted June 21, 2004 20.06.2004, laiks aptuveni 23:30 - 24:30. 24:30 Nez kaadaa paalii TO var dabuut gatavu Link to comment Share on other sites More sharing options...
by: Posted June 21, 2004 Report Share Posted June 21, 2004 (edited) ja Jums shauj iceworldaa caur sienu vienkaarshi pietupjaties! Edited June 21, 2004 by by: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pinky Posted June 21, 2004 Report Share Posted June 21, 2004 Nu ar awp tas ir reaali(pasaa saakumaa) bet ar 5.1 ne visai(ne pasaa saakumaa) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragMachine Posted June 21, 2004 Report Share Posted June 21, 2004 o jaa man ir demka kur gign serverii caur sienu mochiju , zheel ka nevaru ielikt tas taakaa offtopic kapeec aizliegt cilveekam shaut cauri sienai ja vinjsh zin kur shaut ... tad jau arii vareetu aizliegt mest granaatas , pirkt brunjas ( jo redz kaadam ar pirmo lodi neizdodas noshaut galvaa ...) kaa krieviski saka nesci , pacieties ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted June 22, 2004 Author Report Share Posted June 22, 2004 izskataas ka vieniigais ir pinky kursh arii tajaa laikaa speeleeja, kursh ir pareizi uztveeris situaaciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lirels Posted June 22, 2004 Report Share Posted June 22, 2004 Pinky, tici man, tu tikai caur taam sienaam kaut kur shauji, un gan jau kaads nokritiis, jo taa ir sameeraa maza karte, un, ja speelee 10vs10, tad ir "gruuti" netraapiit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frenzzi Posted June 23, 2004 Report Share Posted June 23, 2004 hhheeee khee buus man arii tas prikolzz jaapameegjina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pinky Posted June 24, 2004 Report Share Posted June 24, 2004 Es jau ar pa reizei pasauju pa sienaam, bet nav gadiijies kaadu nosaut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
x3m Posted June 25, 2004 Report Share Posted June 25, 2004 maybe kaads veelas sheit ielikt iceworld karti skataa no augshas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now