Jump to content
GIGN Forum

Mino Lūdz Palīdzību.

~ jeyna ~
 Share

Recommended Posts

Jautājums vienkāršs - Kā, lai es uzlieku liegumu attiecīgajam accountam piekļūt attiecīgajiem failiem.

Saprotamiem vārdiem - Man ir 2 accounti datoram ( neskaitot guest ). Main accounts un manis paša. Nevēlos, lai kāds no ģimenes locekļiem tiek klāt maniem failiem tādēļ, manā gadijumā, man vajadzētu, lai Main Accounta lietotāji netiek klāt D/C diskam, t.i. būtu pieeja tikai Shared Documents un varētu lietot programmas, bet netiktu klāt pašiem failiem.

būšu ļoti, ļoti pateicīgs.

Jautājums velviens.

Kāds varētu pateikt veidu ( vai arī vai tas vsp ir iespējams ), kā Account Documents folderi novietot D diskā no C diska ? Respektīvi uzlikt uz otra diska.

Ok, tas itkā būtu atrasts.

Vel viena lieta. Visi zinat par visādiem softiem, kas ievadot paroli atļaut aizslēgt/atslēgt folderus. Pašam bija tāda, bet viņa mani tikko smagi piečakarēja un gandrīz padirsu visus savus failus.

Tātad jautājums ir, vai kādam no jums ir tamlīdzīga programma, kas strādā uzticami un bez bagiem ?

Ja reiz par šo ir aizgājusi tēma, tad nedrukāšu jaunu topiku un pie reizes atļaušos šeit ierakstīt savu problēmu..

Ja es uztaisu savu accountu. Uzlieku paroli, tad pēc tam teiksim kāds no manas ģimenes var ieiet control panelī -> user accounts un noņemt paroli un tikt manā accountā. Pieņemsim tas pats brālis.

Jo panelī zem mana accounta rakstīts:

Computer Administrator

Password Protected

Bet paņemot akountu -> remove password, tad to var elementāri izdarīt, pat neprasot, lai ievada paroli, lai tiktu pieeja dzēst. Un tas pats ar "account type", kur mani mierīgi var uzlikt par parasto akountiņu. :(

Vai šīs lietas ir iespējams novērst? Vismaz ar to paroli.

Edited by akec

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...