HmBg^ Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 Man ir ienakušas tadas ziņas ka ap 1sptembri atgriežas mu dream vai tā varētu būt taisnība? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 un Tev nebija vieglāk aiziet uz http://mu.dream.lv/ , pašam noskaidrot ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HmBg^ Posted August 22, 2007 Author Report Share Posted August 22, 2007 http://mu.dream.lv/ , pašam noskaidrot ? ņēā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 Karteejais MU FANATIKIS !!! bet tas tikai manas doma mu tas ir debilakais rpg speele visu laiku viens un tas pats tachu pilnigi garlaicigi butu tur kautkadi kvesti vai kas tamlidzigs Link to comment Share on other sites More sharing options...
HmBg^ Posted August 22, 2007 Author Report Share Posted August 22, 2007 Tev pish ko es speleju? A tu esi debīls cs atkarīgais un man uz to ir kkā pofig.... labāk paskaties uz sevi laikam dienā pie pc pavadi vairāk par 10h kaut agrāk tas bija 100proc stulbais āzis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest enjoy Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 (edited) govju speele reku veelviena, kas patiks tam hemgemgamam Edited August 22, 2007 by enjoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 Es nez... It kā daudzi saka, kad būšot vaļā, ja ir ļoti liela vēlme noskaidrot : Šeit ir fourums & mu.dream.lv - mirc chanal! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzii Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 kaa vsp var spelet mu?ne tur grafa nekaa...un tadas zinjas ar dzirdeju,viens atkarigais kaut ko man tadu klaareeja Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 Vienreiz bija prikols tāds, kr4 viens čuvaks uztaisīja forumu pa Mu-Dream, tad 1 nedēļas ( 1 nedēļas!!!!! ) laikā tajā forumā piereģistrējās pāri 20'000 cilvēku! Un tikai to visu tīri prikolā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nons Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 es ari nesaprotu ka var speeleet mu bet no vienas puses, pats rukaaju runescape un citiem taa liekas veel debiilaaka speele nekaa mu Link to comment Share on other sites More sharing options...
dRoT. Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 da juus vis aizejat prom no teemas neviens jums neprasai kaa jums liekas debila vai nedebīla spēle, ja cilvēkam patīk , lai spēlē . Es esmu dzirdējis kad mu.dream tuvakjā laikā bu UP :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
keda2222 Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 Domāju gan. Tomēr šķiet kautkā dīvaini, ka kādreiz webs bija mu-dream.agonia.biz, bet tagad mu-dream.lv. Iespējams es no tādām lietām neko nerubiju, bet man tas šķiet dīvaini. Ja turpmākajā laikā nekas nemainīsies, tad iespējams arī paspēlēshu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 Pa visiem 100% visi čari būs pazuduši, jo serverim būs 3 sezona, ar 3lvl chariem t.i. Dark Knight->Blade Knight->Blade Master utt. Kā arī 3lvl wingi, jauni kvesti un vēl daudz jaunu lietu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 Tad jau labāks nekā citi, iespējams, ka arī uzspēlēšu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 neee...ir vel viens MU kur ir itka 3 season, bet tur vel nau visi shiti salikti...( mu name FrienzMu) Adrese -- te! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now