neko Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 man cs nereali lago, ko darit? pc ir loti labs, nekad nekadu lagu nava bijusi, pc jau 2x parinstaleju pec kartas, cs parinstaleju, bet tikunta nereali lagi, no bra4kas pc, kuram tas pats i-nets, lagu nava kads zin ko man izdarit, izmejginat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuskiS Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 paskaties vai tev ir nVidia draiveris Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko Posted August 21, 2007 Author Report Share Posted August 21, 2007 (edited) ir ir, es visu smuki uzinstaleju EDIT: mos vel kkada vaina varetu but? O.o Edited August 21, 2007 by neko Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChiganS Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 EDIT: mos vel kkada vaina varetu but? O.o tew ir ruuteris? Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 ja jau 2 datoriem 1 nets, tad parasti ir ruuteris. Tas pie vainas nevareetu buut. Iespejams, ka inets netiek sadaliits abiem kompjiem vienaadi. Ka tev ar IE/mozillu, citaam online speeleem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko Posted August 21, 2007 Author Report Share Posted August 21, 2007 (edited) emm... lieta tada kad visas online speles spelejas normali, bet tiesi cs'am problema, es pat parinstaleju, un ta pati vaina ;( es kaut singlplayer pret botiem, man tad iet ka ar speedhack nezmazvai, bet laiks ar 2x atrak skaitas ;( EDIT: man online cup un es laikam netiksu ;( Edited August 21, 2007 by neko Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko Posted August 21, 2007 Author Report Share Posted August 21, 2007 neviens 4ista nezin? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeSaa Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 (edited) Option Video Renderer:Open Gl Resolution:640x480 Display Mode:Normal Color Quality:Medium (16biti) Manam draugam vakar nerelai lagoja kad es pie vina azigaju shitos nomainiju un uzpusi mazak lagoja!!! Ja tev vairs nelago pasaki Edited August 21, 2007 by DeSaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobst3r Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 draiveri nau parezi ieinstaleti man ar tā bija kad kompi paaravu Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko Posted September 6, 2007 Author Report Share Posted September 6, 2007 emmm.. vispar atsledzu dualcore, un vis iet noramli bet tikunta thx dzeki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now