amnezija Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 (edited) 1) Kas šis ir pa erroru? A3D is not currently running. A3D is not currently running. 2) Es iegāju savā serverī bija tukš un bija mape cs_assault un tajā mapē, kur sāk CT ir tāda mašīna ar antenu, kuru var sašaut es sāku šaut pa to antenu un pēc kādām 10 sekundēm, kad šāvu pa viņu man vienkārši izslēdzās serveris bez nekādiem erroriem vai kā tāda. Tad es ieslēdzu vellreiz serveri un pamēģināju atkal vai tā tik nav sagadīšanās, bet atkal serveris izrubījās, kad šāvu pa antenu 10 sekundes. tad es norestartēju PC un vellreiz pamēģināju un atkal tas pats. Kas tas par gļuku ir? Bet serveris izlēdzas tikai ja es šauju pa antenu ja, ko citu daru serverī jebkurā citā vai taja pašā mapē viss iet kā smērēts. Viss šeit rakstītais saistīts ar CS 1.6 serveri kam ir war3ft mods. Edited August 19, 2007 by amnezija Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrYzE Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 Mani ieteikumi: 1. nešauj pa antenu 2. neliec cs_assault un viss buss oki Link to comment Share on other sites More sharing options...
gamerxnet Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 es iesaku parinstalet serveri un viss man tas patsz bija es parinstaleju un tagad iet vis ok es zinu ka tu gribi ienakt ip cs.sl-net.oo.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted August 19, 2007 Author Report Share Posted August 19, 2007 loliki XD bet paldies par super nenoderīgiem postiem un pārinstalēt serveri es netaisos lol XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
tk1 Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 log failos jaskatās! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 to antenas prikolu izmeeginaaju savaa serverii!! nekas nenotiek tikai antena uzspraagst!! pameegini kaa tk1 teica paskatiities log failos un uzzinaat kaapeec vins sleedzas laukaa!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now