vecteetinjsh Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 Tātad, šī ir mana pirmā, nopietnā CS filmiņa. Lūdzams pārāk nekritizēt, jo šis tik tiešām ir mans pirmais nopietnais mūviks. Filmiņu uztaisīju šīs dienas laikā, aptuveni pa 2 stundām. Zinu, ka teksta effekti ir lēti un prasti, bet es vēl tikai mācos un neko krutāku nemācēju uztaisīt. Filmiņa ir no gign puba, kad pirms kāda laiciņa vienu vakaru papriecājāmies... Man ir vēl 4 dažādi demo ar līdzīgiem kadriem, no tā paša vakara, tikai citās mapēs. Baigi interesanti, kad piemēram visi sakāp viens otram uz galvas un vertigo mapē visi reizē lec lejā no mājas, un vēl daudz ko citu. Ja kādam vajag demo, iespējams, ka varam sarunāt, bet lūdzams, jautāt pēc viņiem tikai tiem, kas tiešām māk uztaisīt kaut ko labu. Paldies, ka lasījāt, skatījāties un baudījāt. Ar cieņu, vecais tēvs. P.S. Piedodiet, ka nav nobeiguma, kad pamanīju, ka tā trūkst, vairs negribēju atcelts "renderu", jo filmiņa bija saglabājusies jau apmēram līdz pusei. Ceru, ka patiks vienalga. P.S.S. Ieteiktu no failer.lv novilkt un skatīties uz kompja uz "Full Screen". Būs baudāmāk. P.S.S.S. Šis nav fragu movie, bet gan fun. Links uz demo: http://antixz.filer.lv/the_zatler_dust_mov...t_movie.wmv.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 Muzika piemerota. Bija interesanti paskatities. Tik vienigais sakums pa garu. 7/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeaDeY Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 Pirmās minūtes bija ļoti tizlas...Tā muzons sakrīt,un parēcīgs muvoiks 9/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecteetinjsh Posted August 17, 2007 Author Report Share Posted August 17, 2007 (edited) eM`, paldies. DeaDeY, tas gan, nākamreiz jau cerams būšu iemācījies kaut ko vairāk un centīšos normālāku intro zamuķīt. Edit: Paldies par 9. Edited August 17, 2007 by vecteetinjsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 sakum teksti pa ilgu bet ta nav slikti 6/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 Nepatika daži fonti n'stuff, bet tas pofig! Pats mūvijs bija foršs! Vismaz nebija tikai fragu bankas. Tās demkas neizmet varbūt kādreiz atsūtīsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 6.5 min džekiņi vnk nomētā viens otru ar he. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecteetinjsh Posted August 17, 2007 Author Report Share Posted August 17, 2007 Kopumā kādas piecas mapes viens otru nomētājām... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vintage Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 Vot, domāju, uztasisīs šito kāds vai nē. Tomēr uztaisija. Prieks, tāpēc ka pats arī piedalījos Zatler dustā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecteetinjsh Posted August 17, 2007 Author Report Share Posted August 17, 2007 Tagad man ir doma uztaisīt kko labāku, no visām tām mapēm, kurās to nakti spēlējām. Atceros arī, ka tu visu šito iesāki... P.S. Babaac, demkas neizmetīšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 Arii man veel ir taas demkas, tikai neesmu sanjeemies vinjas izkustinaat no vietas, jo tomeer dabuuju to darbu, par kuru torreiz runaaju un veel iisti neesmu attapies no vinja. Bet nu kas to lai zina, tagad vismaz ir iedvesma mby kaut ko uztaisiit, kaut gan tas jau tagad buutu kaa plagjiaats, jo viens gabals jau ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecteetinjsh Posted August 17, 2007 Author Report Share Posted August 17, 2007 Žēl, ka tu toreiz neuztaisīji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billabong Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 visuma muvijs bija labz 7/10 ja butu sakums isaks tad kada balle augstak Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 Paljubomu pats labākais moments bija cpl_mill kad mēs visu komansdu ar HE iznesām raunda sākumā. Par movie 10/10 jo es tur arī esmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now