kill 4 you Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 Hi! Tātad, esmu tā saucamo "pixelcars" neliels fanāts, kuram patīk šad tad ieiet paintā pazīmēt. Tad nu lūk, ņēmu un zīmēju eclipses bāzi. Protams, lai iegūtu formu, tika izmantots RASĒJUMS, kuru es PS samazināju, tad pārkopēju visu paintā, izveidoju krāsu paleti un sāku krāsot. Ir arī labākas "pixelcars" bāzes, šī nav sevišķi veiksmīga.Oficiālā pixelcars mājaslapaOficiālais topiks šai bāzei (Piezīme: pixelcars mājas lapa dažkārt baigi bremzē, šobrīd konkrēti, neiet vispār) C'ya! Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 Tīri feini izskatās Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 A tu to rasejumu iekopee paint'aa un tad pa pixeliem kraaso? Laikam diezgan pinkeriigi, ko ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kill 4 you Posted August 16, 2007 Author Report Share Posted August 16, 2007 Laikam diezgan pinkeriigi, ko ? Jā, tieši tā es daru, bet ja piešaujās, tad tā lietiņa notiek ātri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 Tu nevareetu man uztaisiit Honda Prelude IV pixelcaru ? Zaljaa kraasaa (nu kas naak IV ludeem standartaa) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 Daudz laika aiznem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 domaju sakuma kamer vel nav ierubijies pie tas lietas varetu ta pailgat bet kad piesaujas tad diezvai... es tikai istu nesaprotu to krasosanas veidu ka tas proces notiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobst3r Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 ir labs bus pasam ar jaieceko Link to comment Share on other sites More sharing options...
kill 4 you Posted August 17, 2007 Author Report Share Posted August 17, 2007 (edited) Tu nevareetu man uztaisiit Honda Prelude IV pixelcaru ? Zaljaa kraasaa (nu kas naak IV ludeem standartaa) Hmm, ļoti interesanti, es pirms laika tieši biju sācis veidot šo modeli un tieši tādā krāsā , bet man pašam ne īpaši iet pie sirds, nepatīk krāsojuma stils kādā es to izdarīju, tur vēl ļoti daudz darba, lai izskatītos smuki un daudz neprecīzu vietu: Daudz laika aiznem? Tas ir atkarīgs no vairākiem faktoriem - krāsu daudzums (cik tiek izmantotas) un jo vairāk mašīna dzīvē atspīd, jo vairāk krāsas jāliek iekšā, tas pagarina meikošanas procesu, teiksim to tā. es tikai istu nesaprotu to krasosanas veidu ka tas proces notiek Ņem googlē veidojamās mašīnas īsto bildi, skatās kur kas atspīd, krāsu palete ir priekšā, ņem zīmulīti un krāso. Edited August 17, 2007 by kill 4 you Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeaDeY Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 Ir OK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 Baigi forši. Tikai kur šādām lietām var atrast pielietojumu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 Smuki, man ar laikam būs jāpamēģina Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecteetinjsh Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 Sanācis ir baigi labi, tev padodas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 Staipa krānu citu acīs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fallwaykA Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 feini !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kill 4 you Posted August 18, 2007 Author Report Share Posted August 18, 2007 "Bērni" spēlē spēlītes, šitās mašīnītes tūnē arī paintā ŠEIT ir šī spēlīte. Un arī kā jau Kavacky teica, šeit ir arī krāna staipīšana, jā, tas tā ir! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeaDeY Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 Vnk dzimis talants Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 Vnk dzimis talants VNK dzimis spameris. Kaut tevi atrak nobanotu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frenzy. Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 Butu forshi ja kadu smago varetu pakjunet Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeaDeY Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 Stulbais dauni ko Es tādu iespamoju?DEBĪLAIS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 Stulbais dauni ko Es tādu iespamoju?DEBĪLAIS! Zini kaa Tev liidziigos sauc ? Iespraudeejs katraa cauruminjaa. Ir kaada teema kuraa Tu pedejo 4 dienu laikaa ( kopsh pieregistrejies ) neesi ierakstijis ? 5 posti dienaa - es ceru tu mirsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeaDeY Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 Ir kaada teema kuraa Tu pedejo 4 dienu laikaa ( kopsh pieregistrejies ) neesi ierakstijis ? 5 posti dienaa - es ceru tu mirsi. Ir ok smerdeli,galvenais nestreso SIEVIETE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now