SuperRembo Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 Ta pirms palidzat atrast Velos zinat stradasanas principu! Visu neker, bet kaut ko tomer ker vai nee un bano ? Kur dabuut. p.s krakot kaut ka vajag vai nee, vai vini par brivu dabujami Link to comment Share on other sites More sharing options...
cr3w Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 varbū šis ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 nu HLG ir HLG faktiski CD-Hack uzķer sekundēs bans uzreiz tiek uzlikts uz mūžu, bet protams to var mainīt iestatijumos, uzķer arī dažādus skriptus piemēram Bhop ko sīkajiem pajoliņiem baigi patīk izmantot, uzķer tagad jau ļoti dzaudzus dažādus aim veidus un speedhack. Izkiko spēlētājus kam niks ir mazāks par 3 simboliem, bano spēlētājus kam automātiski mainās niki, protams bloķē SpinHack. vajag tikai visu pareizi uzstādīt. Linku uz Download tev jau iedeva Cerams ka noderēja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 16, 2007 Author Report Share Posted August 16, 2007 Hmm skatos ka vinu uzreiz var iemest un stradas Bet ja nemaldos vinu kaut ka var nokoriget ja bano tad tavs bans ieliekas amxban lista Vai ari es te murgoju ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 protams ka var... ja tikai atcerētos kā... nu bet tas nemaina lietas būtību... visu var ja labi grib.. pameklē ganjau turpat jābūt varbūt pat readme tas jau ir pieminēts Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 16, 2007 Author Report Share Posted August 16, 2007 (edited) mapemklesu GIGN varbut kas ir rakstits par regulesanu savadak es tur ka saprotu czero dod mapites varetu dzest, jo nav tadu spelu. p.s readme faila ar pamacibu tur ari nav, uz savu galvu pagaidam risket nevelos. p.s PM varat aizustit adresi kur kadu 4itu noka4at TEST vins ker cd hack wh vai vajag kaut ko naglaku darit lai uzostu. http://www.gign.lv/forum/index.php?showtop...&hl=hlguard Palidziba so te link nemsu, bet jau pamaciba ir domata vecakam hlguard a man jaunaks :/ un nav vairs tada hl-net.cfg vai ka tur. Fuk jaraknajas dzilak. Edited August 16, 2007 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 savadak es tur ka saprotu czero dod mapites varetu dzest, jo nav tadu spelu. p.s readme faila ar pamacibu tur ari nav, uz savu galvu pagaidam risket nevelos. p.s PM varat aizustit adresi kur kadu 4itu noka4at TEST vins ker cd hack wh vai vajag kaut ko naglaku darit lai uzostu. http://www.gign.lv/forum/index.php?showtop...&hl=hlguard Palidziba so te link nemsu, bet jau pamaciba ir domata vecakam hlguard a man jaunaks :/ un nav vairs tada hl-net.cfg vai ka tur. Fuk jaraknajas dzilak. Tev ir jaunāks? Spied cik spēka Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 16, 2007 Author Report Share Posted August 16, 2007 Labak darisim ta slinkums nem virsroku Tiem kam ir bankas konts, skype un saprot labi hlguard PM man. samaksasu 5LS par HlGuard uzstadisanu apvienosanu ar amxbans un TEST ka vins tiesam kaut kadu haku ker, un apskaidros so to veel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 16, 2007 Author Report Share Posted August 16, 2007 Uzliku hl guard raksta ka RUN Iedodiet kadu chitu kuru vins detekte speed wh domaju kaut ko no sis operas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 16, 2007 Author Report Share Posted August 16, 2007 Kapecta nestrada :/ cd hack naglo nespej detektet kas par vainu..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 varu tev visu salikt protams par samaksu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 16, 2007 Author Report Share Posted August 16, 2007 Skatoteis cik prasi un ka norekinaties. Un ari ko vins spes detected tad!!!! Jo zinu ka vinam jaspej pat izslegts cd haks detekteties ja vins ir aktivs bez izslegts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 Tadu pashu varu tev uzlikt Bushu majas pec kadam 2 h tad ari sarunasim P.S Noreikjinaties var caur kontu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now