hEat Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 http://heat.filer.lv/heat_faili/file-dshot...by_heat.rar.htm pienemu kritiku , bet ne nodirsanu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 Es teikšu vnk perfekts Cs movie! Pēdējā laikāmūs lutina ar skaistiem cs mūvijiem Mūzika,fragi viss saskanēja..Efekti bija vietā! I d e ā l i! Mūzika: 10 Fragi: 10 Noformējums(efekti utt): 20 P.S. turpini taisīt mūvikus,tev labi sanāk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 Hmm, nu njemot veeraa, ka man visi fragmovie liekas vienaadi, neko daudz pateikt nevareeshu, bet nu pirmais iespaids apmeeram taads... Miinusi - peec intro dziesmas likaas, ka kaads buutu nomiris. Un vispaar muuziku prasijaas orgjinaalu, viss shitais jau bija dzirdeets. Veel man kaut kaa nepatika dusta kraasas. Plusi filmas izmeers, kvalitaate un cik nu aatrumaa paarskreeju paari, arii fragi bija skataami. Visaa visumaa nav slikti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 Dammit, varēji gan uzmest uz kāda sakarīga servera, no kura var normāli novilkt, bet pieņemu, ka manis dēļ vien to nedarīsi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muse Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 Intro diezgan garlaicīgs, bet fragi tā neko 8/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
enlightener Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 fragi un mūzika labs ! 8/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 Tāks.. Intro tāds diezgan tumšs, kā arī tā dziesma tur īpaši neiederējās. Kautkā nepatika tās dust2 krāsas, pārējām mapēm bija tīri Ok. Varēja vēl būt playerbars, kurā pie katra fraga būtu niks, lai zinātu, kurš ir kura frags. Outro varēja būt kautcik interesantāks. Kvalitāte arī nebija tā labākā. Bet kopumā normāls mūvijs, kuru vajadzētu visiem kaut 1 reizi noskatīties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEat Posted August 16, 2007 Author Report Share Posted August 16, 2007 nu , paldies, piebildisu , kad sitais bija tikai mans 2 movijs ! protams sini ir daudz nepilnibu piemeram nebij nonemti HLTV teksti , nu enivey paldies , apzinos kad nevisiem patiks.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
La Gr!m Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 Itkā ir ok tikai nerubiju vienu nah tev Playeri ir REsni body ir pašaurināts Link to comment Share on other sites More sharing options...
bull Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 Intro pa garu. Bet tā vispār moviks ir okej 9/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
C-RusH Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 hehe, pat mani bijat ielikusi 2-3 momentos ^^ Nu muuviks taa neko, par to skumjo muziku kas te teica kad neiederejas, es teiktu kad iedereejas, jo kaa nekaa tas ir dshot atminas. 8/10 gl in future. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEat Posted August 19, 2007 Author Report Share Posted August 19, 2007 paldies , bet nikus neliku tapec kad, tik vecas demkas un daudzos ja ir feik niki uzmini nu kas pa keksu tas ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeTroiD Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 NICE TEAM 9 FRAGI 9 AUDIO 8 9! Komanda patīk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phillip J. Fry Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 norm ... piekritu parejiem ka Intro pa garu 8/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now