Sienaazis Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 varat ietekt kadu norm repu vislabak ENG valoda var but 50Cent nu kr4 viss pec kartas visas noklausiisos a un man nepieciesams CS movei ta dziesma nu domaju lidz decembrim uztaisiit CS movie pie 1h ilguma nu 2008 vins bus gatavs 100 proc nu paldies jau ieprieks Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 1h ilgs????????? Svers apmēram - 3 vai 2 GB Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 1h? reps cs mūvijos sūkā. absolūti vienīgais izņēmums ko esmu redzējis ir fort minor - remember the name. bet ja tu izmantosi šo dziesmu, būsi lūzeris, jo viņa ir izmantota jau kādos 2 zināmos mūvijos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sienaazis Posted August 15, 2007 Author Report Share Posted August 15, 2007 (edited) suka ja neliek Fragus kopa ar muiku ja uzmet prosto movie muzonu nu tad protams suka lielaka dala muzonu iznemot club es ja uesu skatijies pie 100 mivie mazajiem lielajiem un zinu apmeram ka muzons jaliek nu tie kas gribes tiesam skatiities uzliks uz nakti kacaaties Edited August 15, 2007 by Sienaazis Link to comment Share on other sites More sharing options...
godiE Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 Nu 1h tas nav normāli jo ja tev tur 1majas 5minūtes nebūs neka redzama ta par pārejajam 55min tu vari aizmirsrt jo neviens neskatīsies mūviju kur jau 1majas 5min nebūs neka laba!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yozhis Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 man jau besii skatities 15 min kur nu veell..... :superlol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sienaazis Posted August 15, 2007 Author Report Share Posted August 15, 2007 nu movie jau nebus tiesi pa mani mos kads mans frags ar bus bet par CS ka tadu nu kipa par frageriem Fragi bus gan no CW gan pubiem cerams ka hikki iedos kadu savu demo vai HLTV vsp deretu ari ry. vinu vnk zinu vins ar norm ardas nu kr4 PM mani ja jums ir labi demo -4 -5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 (edited) tu neesi vispar nekadu movie veidojis. vispar zini ar ko veidot? vnk tas ir pedejais stulbums ko tu šeit raksti. Edited August 15, 2007 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 Psc, tu tiešām nevarētu sākt rakstīt Latviešu valodā? Nu galīgi jau nevar saprast ko tu tur raksti! Pat topica nosaukums "dziesas" nu psc! Tas mūvijs vispār būs sūds, piedod, bet es to jūtu jau tagad! Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 (edited) labak netaisi,velti laiku izšķiedīsi! Es piem,nestīšos tavu 1h ilgi movie,jo var nezināt kas tajā klucī būs..Jā vari taisīt 10 min garu mūviju,bet netaisi 1h,jo lielākā daļa tavu klucis nestīsies! Muzonu varu ieteikt kāu no metāla,tad tu varētu uztaisīt kad sākas bļaujošais piedziedājums,džeki tur ar dažām lodēm atvāc kkur 4-10 playerus,nu kkā tā man ir viens demo kur ir -4 ! Prasi pa Pm ! Edited August 15, 2007 by quelyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 (edited) omg Kā tu domā, cik cilvēki kačās tavu viģiiku. Labāk uz4inī 5-10 min garu mūviku ar skaistiem fragiem, un miers mājās. Edited August 15, 2007 by traktorists^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 Kā tu domā, cik cilvēki kačās tavu viģiiku. Labāk uz4inī 5-10 min garu mūviku ar skaistiem fragiem, un miers mājās. Piekritu. Ja tev vajag kadu no manam demo varu iedot <C> ry. Raksti Pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 murgzzzzz... es toch neskatitos muviju 1h garu...man jau apnik ap20 min... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 Man pietiek ar 3 minutem. Labakais muviks ko esmu redzejis ir Noobs are good these days. To esmu noskatijies jau kadas 100 reizes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nons Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 nu 1h ilgu muviku 6aubos vai kads ka4as kur nu vel skatisies Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 Uzbliez A State of Trance #312. Visa mūvika garumā varēs skanēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 Uztaisi vissmaz 2 min garu un tad domaa taisiit garaku....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vintage Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 Es mūžam netērētu 1h laika, priekš kkāda cs mūvija, trulums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now