sidiboy Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 nevaru manu servera ip ir blacktm.oo.lv pliz kads no adminiem izdzesh :)vnk gribu ielikt jauno serveri ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ashais13 Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Pieviena arii manejo b2w.oo.lv plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
sidiboy Posted August 14, 2007 Author Report Share Posted August 14, 2007 psc ka nesaprati es nevaru idzest kur nu vel ieliksi ja man jau viens ir ielikts kuru es gribu izdzest jo gribu likt jauno serveri ! plizzz palidzibu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ashais13 Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Es to neteicu tew wnk piebildu ja kads izdoma izdzest tad lai izdes arii manejo jo man ip loti loti reti mainas!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sidiboy Posted August 14, 2007 Author Report Share Posted August 14, 2007 plizzz palidzibu ! nja man ari bet no veca klana palika ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Veca servera doaminu parliec uz cita servera ip adrese, tad ieliec jauno un tad atkal veco parliec uz savas ip un vso. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sidiboy Posted August 14, 2007 Author Report Share Posted August 14, 2007 Esmu parak stulbs lai saprastu ko tu tur uzrakstiji ka to var vsp izdarit nesaprotu esmu stulbs ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Parlasi vairakas reizes, ja ne prasi kadam labam draugam, lai izskaidro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esctm Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Lai varētu vēlāk izmainīt informāciju par serveri (hostneims/ports/mājas lapa), tev servera konfigurācijas failā jānorāda laukums sv_contact, kur jāieraksta sava e-mail adrese, kas tiks salīdzināta ar reģistrēto adresi GIGNā. Bez uzstādīta sv_contact nebūs iespējams mainīt informāciju, kā arī neviens GIGN memberis to nedarīs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JuiCe Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Cik zinu serveri automatiski, kuri nav aktīvi izdzēšas pec 2 nedēļam! Bija topicks, kur šī tēma bija apspriesta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sidiboy Posted August 15, 2007 Author Report Share Posted August 15, 2007 Lai varētu vēlāk izmainīt informāciju par serveri (hostneims/ports/mājas lapa), tev servera konfigurācijas failā jānorāda laukums sv_contact, kur jāieraksta sava e-mail adrese, kas tiks salīdzināta ar reģistrēto adresi GIGNā. Bez uzstādīta sv_contact nebūs iespējams mainīt informāciju, kā arī neviens GIGN memberis to nedarīs. kas man visos laukumos jaidzes tie sudi un jaieraxta sv_contact ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 tev servera konfiguraacijas fails = visi laukumi? morron, ieraksti server.cfg sv_contact epasts, ar kuru tu regjistreejies GIGN. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now