vautinsh Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Labdien GIGNieši! Man ir jautājums kā var uztaisīt Nika Reģistrāciju? Es domāju to ka kāds spēlētājs ir reģistrējis niku, un ja serveris ir pilns, tad ejot iekšā izkikojas spēlētājs kuram nav reģistrēts niks, un kuram ir viszemākais ranks! ? n Nu kautkas tamlīdzīgs! Lūdzu palīdziet man! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChiganS Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Man ir jautājums kā var uztaisīt Nika Reģistrāciju? Es domāju to ka kāds spēlētājs ir reģistrējis niku, un ja serveris ir pilns, tad ejot iekšā izkikojas spēlētājs kuram nav reģistrēts niks, un kuram ir viszemākais ranks! ? n Nu kautkas tamlīdzīgs! Lūdzu palīdziet man! Šitais man ar noderētu.. tik pa šito ir runāts ķip kkāds tur REG SLOT no amxmodx...un tad viņš tur biki jāpietaisa un viss ķip iet...bet nu daudzi jau naw tix grudri un nezin kā vinš tur jātaisa... =[ Link to comment Share on other sites More sharing options...
the. EwiL Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Bij viens plugins es atceros pamekle te gan jau atradiisi Link to comment Share on other sites More sharing options...
vautinsh Posted August 14, 2007 Author Report Share Posted August 14, 2007 te gan jau atradiisi Ta lapa ta4 liela!!! Help my!! Palidzat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MelfisS Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Paskaties Site Moska TE Bet varbut te nezinu vai izstie pet varbut kads no viniem ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
vautinsh Posted August 15, 2007 Author Report Share Posted August 15, 2007 plzz help ar to nika regoshanu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 neredzi!!!tev jau paliidzeeja!!!! Site Moska TE Bet varbut te nezinu vai izstie pet varbut kads no viniem ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 (edited) šitas nav? http://yy.lv/upload/index.php?ACT=4&f=62541&ext=ZIP Edited August 15, 2007 by kaza4ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
MelfisS Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 vautinsh tiesam mazliet neredzigs esi es jaw tev iedevi tris linkus paskaties vai tie izsti un pasaki vai kads no viniem ir izstais vai ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linc Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 saziedo man naudu un buus jums nick reg Link to comment Share on other sites More sharing options...
vautinsh Posted August 16, 2007 Author Report Share Posted August 16, 2007 Nav neviens ko tu iedevi!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vautinsh Posted August 19, 2007 Author Report Share Posted August 19, 2007 plzz help!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MelfisS Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 A kam tev vajag nika registraciju? Tu doma vinju izmantot sita. Kr4 uzlikt ta ka neviens nevar ieet ar tavu niku ir jazin parole? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now