acido Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Nebūšu. Vismaz pagaidām man kā spēlētājam tur laikam nav ko darīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sienaazis Posted August 15, 2007 Author Report Share Posted August 15, 2007 man jau ar ne itka bet nu jarike ka saka kas neriske tas nevinee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atamans Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 (edited) Ir doma piedalīties , tikai pagaidām nevaram nekādi savākties , jo nevienam īsti nav laika. Es nemaz nesapņoju tur par drūmām uzvarām utt. Tiesa gribētos kādu gather.cs dirsīgo miksu izņirbt. ja piedalos mana wcg krekliņa sākuma cena 1 alus p.s Varētu kaut kur alu iedzert Edited August 15, 2007 by Atamans Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest enjoy Posted August 18, 2007 Report Share Posted August 18, 2007 . kaa gaaja? es tiku 8daljfinaalaa un pakaasu dragua Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 Ciešami, ja ņem vērā, ka septīto fifu līdz šim biju spēlējis tikai pret datoru, bet tas gan nenozīmē, ka grupā nepaliku pēdējais Šķiet, ka nevienam no, ja nemaldos, 4 latviešiem 27 cilvēku konkurencē 1/4 finālā neizdevās iekļūt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baron Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 eclipse [09:16] intoxicated šitas bija nais, lai gan eclipse pēc tam smagi atspēlējās! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 Šķiet, ka nevienam no, ja nemaldos, 4 latviešiem 27 cilvēku konkurencē 1/4 finālā neizdevās iekļūt. ae. Un es tevi gribēju satikt. Vismaz uz gign pasākumu brauksi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest enjoy Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 Šķiet, ka nevienam no, ja nemaldos, 4 latviešiem 27 cilvēku konkurencē 1/4 finālā neizdevās iekļūt. ja kas es ar tur biju. paliku grupaa 4tais, jo pakaasu vienam luuzeram 2us svariigus punktus. tresho vietu vineeju ar 2:8 vai 2:9... reaali vajadzeeja buut treshajam. Un tad 1/8 finaalaa pakaasu tam dragua, kas vineeja 5:3 0:5 un 1:5. afigena man niks atick Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 (edited) macho, cik juus taalu tikaat? nekur neredzeeju juusu rezultaatus. a taa vispar pasaakums diez gan liels suuds. 9os ieradaamies un pirmo speeli izspeeleejaam 18:00, kopumaa nospeeleejaam 3 speeles un 22:30 vareejaam iziet no zaales. Edited August 20, 2007 by Pulkvedis Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 zaudējām intx, vinnējām cyds un 4icons un nākamajā dienā uz spēlēm neaizgājām, jo netikām. A citādi būtu paņēmuši arī psyched un vēl vienu ne pārāk stipru komandu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 Es jau labprāt, tikai par nožēlu (...vai arī nē) 25. augustā 5:00 no rīta jāizbrauc uz EČ Spānijā, kas to padara par mēreni neiespējamu ieceri, tā kā laikam būs vien jāgaida nākamā gada GIGN ūberburzs. enjoy, jā, atceros tevi. Es gan īsti nesapratu - jūs jau no 1/8 fināla līdz 2 uzvarām spēlējāt ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest enjoy Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 enjoy, jā, atceros tevi. Es gan īsti nesapratu - jūs jau no 1/8 fināla līdz 2 uzvarām spēlējāt ? juu. eeh besiiga sajuuta, ka esi reaali vinjam (dragua) bezceriigaa speelee vineejis Latvijas chempionu, bet reaali palicis tikai 12-16 aaa un es peec tam tajaa izkriteeju grupaa vienu speeli nospeeleeju ar Itaaliiju, tjip izmeegjinaajuma - pakaasu 3:0 bez variantiem (vinjam, protams Barca). otraa speelee njeemu Barcu, biju vadiibaa ar 3:0 + divas shtangas un paarliknis. Tad vinjsh kkaa panaaca 2:3, es centos notureet, bet vinjsh 90+4min iesita un izliidzinaaja. man jau tajaa briidii bija tik zajebal taa fifa, ka es vnk pieceelos pateicu ka vinjsh vinee un braucu maajaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 Es arī tur būšu Tikai izlidoju 1. septembrī Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts