Jump to content
GIGN Forum

Wcg

Sienaazis
 Share

Recommended Posts

Ir doma piedalīties , tikai pagaidām nevaram nekādi savākties , jo nevienam īsti nav laika. Es nemaz nesapņoju tur par drūmām uzvarām utt. Tiesa gribētos kādu gather.cs dirsīgo miksu izņirbt. ja piedalos mana wcg krekliņa sākuma cena 1 alus :)

p.s Varētu kaut kur alu iedzert :khehehe:

Edited by Atamans

enjoy said:

Ciešami, ja ņem vērā, ka septīto fifu līdz šim biju spēlējis tikai pret datoru, bet tas gan nenozīmē, ka grupā nepaliku pēdējais :) Šķiet, ka nevienam no, ja nemaldos, 4 latviešiem 27 cilvēku konkurencē 1/4 finālā neizdevās iekļūt.

:) Šķiet, ka nevienam no, ja nemaldos, 4 latviešiem 27 cilvēku konkurencē 1/4 finālā neizdevās iekļūt.

ja kas es ar tur biju. paliku grupaa 4tais, jo pakaasu vienam luuzeram 2us svariigus punktus. tresho vietu vineeju ar 2:8 vai 2:9... reaali vajadzeeja buut treshajam.

Un tad 1/8 finaalaa pakaasu tam dragua, kas vineeja

5:3 0:5 un 1:5. afigena :(

man niks atick

macho, cik juus taalu tikaat? nekur neredzeeju juusu rezultaatus. a taa vispar pasaakums diez gan liels suuds. 9os ieradaamies un pirmo speeli izspeeleejaam 18:00, kopumaa nospeeleejaam 3 speeles un 22:30 vareejaam iziet no zaales.

Edited by Pulkvedis

macho said:

Es jau labprāt, tikai par nožēlu (...vai arī nē) 25. augustā 5:00 no rīta jāizbrauc uz EČ Spānijā, kas to padara par mēreni neiespējamu ieceri, tā kā laikam būs vien jāgaida nākamā gada GIGN ūberburzs.

enjoy, jā, atceros tevi. Es gan īsti nesapratu - jūs jau no 1/8 fināla līdz 2 uzvarām spēlējāt ?

vbyuer said:

enjoy, jā, atceros tevi. Es gan īsti nesapratu - jūs jau no 1/8 fināla līdz 2 uzvarām spēlējāt ?

juu. eeh besiiga sajuuta, ka esi reaali vinjam (dragua) bezceriigaa speelee vineejis Latvijas chempionu, bet reaali palicis tikai 12-16 :D

aaa un es peec tam tajaa izkriteeju grupaa vienu speeli nospeeleeju ar Itaaliiju, tjip izmeegjinaajuma - pakaasu 3:0 bez variantiem (vinjam, protams Barca).

otraa speelee njeemu Barcu, biju vadiibaa ar 3:0 + divas shtangas un paarliknis.

Tad vinjsh kkaa panaaca 2:3, es centos notureet, bet vinjsh 90+4min iesita un izliidzinaaja. man jau tajaa briidii bija tik zajebal taa fifa, ka es vnk pieceelos pateicu ka vinjsh vinee un braucu maajaas :violent:

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...