raivis2006 Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 No kādiem failiem var ņemt informāciju par rank webam un kas tieši jāskatās failā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sgt.M1kWo Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 Kurā klasē tev mācija latviešu valodu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 (edited) Manliekas viņš loģisku tekstu stundas neapmeklēja! XD XD Pats labākais ir tas, ka viņš vispirms paprasa, kurā vietā jāmeklē rank webā un tad prasa, kas man tur jāzskatās kā huj mēs to varam zināt, ko tu gribi sameklēt?! XD Edited August 8, 2007 by amnezija Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivis2006 Posted August 8, 2007 Author Report Share Posted August 8, 2007 es gribu zināt kuros failos no cs servera mapes jāskatas šis vis!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sgt.M1kWo Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 Es nezinu ko tu murgo top15,rank,rankstats maybee. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivis2006 Posted August 8, 2007 Author Report Share Posted August 8, 2007 Atkārtošu vēlreiz un garāk! Es gribu mājaslapā iebūvēt spēlētāju ranku kurā būtu redzams kurā vietā atrodas kurš spēlētājs bet lai to iezdarītu man ir jāzina kur es šos datus varu izraut no paša sounter strike 1.6 servera failiem ko es nezinu un tādēļ prasu jums! Kur glabājas ši informācija? Vai skaidri izteicos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted August 8, 2007 Report Share Posted August 8, 2007 Tu laikam domā psychostats...Tepat forumā ir pamācība... Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivis2006 Posted August 8, 2007 Author Report Share Posted August 8, 2007 Paldies tas ir tas ko meklēju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now