woxeN Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 Chilli - Lauku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tumsik Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 Mans pedejo menesu labakais atklajums - Makss un Morics picas! Vinas gan var tikai pasutit, nav nekads kafuzis uz vietas. Bet ir looti gardas, nav zelotas sastavdalas un galvenais, ka atrodas 200m no manam majam Kaitigi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 Pasha ceptaa > mafija, Chili lauku pica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 Dievinu chilli picu. Tur dod baltaas mercites [kuras tagad rimi,super neto un maxima var nopirkt], un visslabak grašo tūristu un margarita! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 Esmu ēdis Čilli pāris gadus. Vienmēr ņēmu Margaritu, jo naturāli garšoja. Tūristu arī diezgan ņemama. Studentu šķiet pretīga dēļ tiem cīsiņiem, vienk. šķebīgi. :/ Bet jā, pēdējo mēnesi eju uz Vairāk Saules, jo tur Margarita ir pavisam vienkārši labāka. Tāda ņamma, ka pat tagad, kad esmu pieēdis pilnu vēderu ar vakariņām, gribas Vairāk Saules margaritu. Par piegādi tur gan neko nezinu, nekad nav sūtīts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 Čilli lauku vai tūristu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 Ehh, laimīgie...es te laikam vienīgais no `laukiem`, kas par tādam picām var tikai sapņot Tātad mana mīļākā - paštaisīta Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 CHILLI....MARGARITA vai LAUKU! Bet vislabak majas picas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZnT Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 Man vislabāk patīk mājas gatavota ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 labākā pica ir Lido "laša pica", tāds garrrrrrrrrrdums, ieteiktu visiem pamēģināt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
redhot Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 Miča Pica ultimate pawnz0r. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 Visas picas ir garšīgas, izņemot ar daudz fruktiem, kā anansu šķēles. Bet priekšroku dotu sēņu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaim Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 Studentu pica ze best. Normāli desas un gaļas gabaliņi iekšā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 LuLu, vistas + ananasa gabaliņi. Ideāli. (mm) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whiplasher Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 pašcepta pica > ALL . pwned. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 Vispar charlstona ir loti garshigas picas un nav ari parak dargas! Nu - nav vel neviens Janju picu no LULU pasutijis? Tagad ganb negribas, jo draudzene piebaroja ar salatiem! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
redhot Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 receptīti studijā lūdzu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 Čarlstonā ir picas? Dārgas drošvien, ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JuiCe Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 (edited) Neesmu nekad ēdis nevienu pirkto piccu . ( esmu ēdis skolas tās mazās piciņas ) Bet pārsvarā ja man gribas picu es pats uztaisu mājas kādu vien vēlos. Sanāk lētāk un vairāk , un protams garšīgāk kā neka paša gatavota Edited June 21, 2009 by JuiCe Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 Skolas picās ir kaķi. Un tās nenormāli piesmirdina klasi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JuiCe Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 (edited) Un tās nenormāli piesmirdina klasi. Nesaku ka viņās ir baigi labas , bet ēst jau var... ( kaķi nu gan tur nav ) Ja ,bet kā tu nezini vai tie kuri cep viņās čilli pica vai lulu , ka kāds pavārs cepējs vienkārši nepaņem un nepiespļauj tajā tavā picā ? Viss jau var gadīties ! Edited June 21, 2009 by JuiCe Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 (edited) čilīpicā tikai lauku ņemu kopā ar 0.5 izlejamo kvasu vēl cēsīs ir "Pagrabiņš" , kas īstenībā baigi nice vieta. 2.80 un vezuvio (šķinķis, siers) tev pēc 10 min uz galda lulu? lulu my ass... Edited June 21, 2009 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 Jo picas cepj tev acu priekšā gandrīz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 Dārgas drošvien, ne? lasiit nemaki? teica ka nav parak dargas. latvija nav labas picas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whiplasher Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 nemāki uztaisīt picas mīklu,plāni izrullēt,uzliet picas mērci un salikt to kas garšo ? pašās beigās tik un tā sanāk gardāk un lētāk (dažreiz) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now