Jump to content
GIGN Forum

Picca

LAVRx
 Share

Recommended Posts

Chilli - Lauku.

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mans pedejo menesu labakais atklajums - Makss un Morics picas! Vinas gan var tikai pasutit, nav nekads kafuzis uz vietas. Bet ir looti gardas, nav zelotas sastavdalas un galvenais, ka atrodas 200m no manam majam :D Kaitigi.

Esmu ēdis Čilli pāris gadus. Vienmēr ņēmu Margaritu, jo naturāli garšoja. Tūristu arī diezgan ņemama. Studentu šķiet pretīga dēļ tiem cīsiņiem, vienk. šķebīgi. :/

Bet jā, pēdējo mēnesi eju uz Vairāk Saules, jo tur Margarita ir pavisam vienkārši labāka. :) Tāda ņamma, ka pat tagad, kad esmu pieēdis pilnu vēderu ar vakariņām, gribas Vairāk Saules margaritu. :) Par piegādi tur gan neko nezinu, nekad nav sūtīts.

labākā pica ir Lido "laša pica", tāds garrrrrrrrrrdums, ieteiktu visiem pamēģināt!

Neesmu nekad ēdis nevienu pirkto piccu . ( esmu ēdis skolas tās mazās piciņas ) Bet pārsvarā ja man gribas picu es pats uztaisu mājas kādu vien vēlos. Sanāk lētāk un vairāk , un protams garšīgāk kā neka paša gatavota :khehehe::D

Edited by JuiCe

:vemj:

Un tās nenormāli piesmirdina klasi.

Nesaku ka viņās ir baigi labas , bet ēst jau var... ( kaķi nu gan tur nav )

Ja ,bet kā tu nezini vai tie kuri cep viņās čilli pica vai lulu , ka kāds pavārs cepējs vienkārši nepaņem un nepiespļauj tajā tavā picā ? Viss jau var gadīties !

Edited by JuiCe

čilīpicā tikai lauku ņemu kopā ar 0.5 izlejamo kvasu :)

vēl cēsīs ir "Pagrabiņš" , kas īstenībā baigi nice vieta. 2.80 un vezuvio (šķinķis, siers) tev pēc 10 min uz galda :)

lulu? lulu my ass... <_<

Edited by rusty

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...