SaS^MAN Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 Man, peec mapchange uzmetas "Don't send". Izmeiginaaju HLDS exploit fix. n0thing... vnk zajebala. Tagad konekteejos pie servera "Don't send" . Nu, kompja vaina taa diezvai. Procesor : AMD Athlon 2800+ Ram : 512 Video : Ati: Radeon 9500 128 mb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pro(K)illeR - theKiller Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 Varbūt labāk Interl Pentium 4 P.S Pēc kādas pamācības taisīji serveri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted July 18, 2007 Author Report Share Posted July 18, 2007 Nokachaaju no DC++ HL server. Uzliku, pluginus & Other stuff. Kaadus 7meen rubiija labi Tagad kkas nobruka . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pro(K)illeR - theKiller Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 Nu tā jau cita runa! Nevajag vilkt to šitu no DC++! Uztaisi labāk no gign pamācības serveri, vai arī uztaisi pēc manas pamācības! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 Tānu tas ir ar tiem ka4ātajiem serveriem Labāk pamēģini no 0 uztaisīt Tad labāk pārzināsi servera uzbūvi un problēmas labāk mācēsi novērst Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pro(K)illeR - theKiller Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 Lecter, tev taisnība, bet es pēc gign pamācībām, pēctam neko nesapratu, bet ar installera palīdzību tagad varu sataisīt jebko ( Gandrīz ) Tas viss man pieriebās, jo no HLDSUpdateTool man kompī ienāca vīruss ( Tad kad uninstall taisiju ) Un manam draugam bija tas pats! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 mo6 pamēģini no mana saita tur liidziiga pamācība kā gign tikai visi saka ka saprotamāk un nekādi vīrusi nevienam nav ienākuši kompī Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pro(K)illeR - theKiller Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 Haha! Video iesūkā! 128MB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 videokarte jau serverim neko nedod... galvenais ir Interneta pieslēgums procesora jauda un mazliet RAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pro(K)illeR - theKiller Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 Manis pēc Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 ja un ta mans bijusais kl-biedrs vilka cs servu no dc un beigas novilka cd hack Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Mazinjais~ Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 P.S Pēc kādas pamācības taisīji serveri? Pentiums ir veel suudiigaaks un vinjs nav domats prieks serveriem!! AMD tieshi laika prieks detocated.... vaina ir ram'aa!!! kad man bija 512, man ar taa bija... Uzlaboju liidz 1564 vairs taa nava... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pro(K)illeR - theKiller Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 Nu man īstenībā vienalga, vai tur AMD, vai arī intel pentium 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 vaina ir ram'aa!!! kad man bija 512, man ar taa bija... Uzlaboju liidz 1564 vairs taa nava... Palasot Tavus postus forumā, arvien vairāk pārliecinos, ka Tu esi plnīgs lohs un nejēdz neko. Tu nevari apgalvot, ka AMD ir labāks serveris par Pentium, tapēc, ka tas ir tikai Tavs ņūbiskais viedoklis. Ja Tu to vēl argumentētu, tad es varbūt vēl sāktu ticēt. Otrs, kas ir. Rams nav pie vainas. Ne jau dēļ rama, windows izmet erroru. Atbilde autoram : Tev nekādi logi nerakstās valve direktorijā vai kaut kur citur ? Tur vajadzētu būt rakstītam, kas par problēmu. Ja atrodi, tad iemet kādas pāris pēdējās, aizdomīgās rindas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted July 18, 2007 Report Share Posted July 18, 2007 (edited) Par to AMD ir serverim labāks par Pentium... Sāksim ar to ka tas ir pilnīgi aplams savārstijums, kkadi suņu murgi. Athlon ir paredzēts vairāk spēļu spēlēšanai Pentiums ir paredzēts mazāk spēlēšanai bet vairāk serveru uzturēšanai un datu apstrādei. AMD procesori sākotnēji tika paredzēti kā labs palīgs dizaineriem, respektīvi tie vairāk tiek izmantoti strādājot ar grafikām, piemēram 3Dmax un citām šāda veida programmām. Visiem labi zināms ka Pentium ir stabilāks procesors un ieši ši iemesla dēļ arī labāks serveru uzturēšanai... Cerams ka kādam palīdzēja... P.S tiešām liekas ka pie vainas ir windows. pamēģini iztīrīt no vīrusiem ar Ad-Aware Xsoft u.c mo6 kkas aizies Edited July 18, 2007 by Lecter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now