Traffic Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 Vai ir iespējams izdarīt tā, lai man kompī uz tumbām skanētu winamps, bet uz ausīm es spēlētu cs? T.i., lai uz tumbām skan dziesmas, bet neskan cs skaņas un otrādāk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 nu moš kaut kā viltīgi, ja tev ir divas skaņas kartes citādi nē Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted July 15, 2007 Author Report Share Posted July 15, 2007 Nu tad nē, jo man ir viena skaņas karte. Biju iedomājies, ka ar kkādu progu, kas ar usb portiem vai ko saistīta varētu, jo ausis un tumbas atsevišķos portos ir. Paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted July 15, 2007 Report Share Posted July 15, 2007 nē, diemžēl windowsam ir iespējams uzlikt tikai vienu izejošo devaisu, bet var pameklēt kādu progu. domāju, ka jāeksistē tādai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now