Bucher Posted June 10, 2004 Report Share Posted June 10, 2004 Luudzu iedodiet man admina tiesibas! Es pedejai laika speleju CS diezgan daudz un ir daudz tadi brizhi kad nav neviena admina un tad saakas LIELAA LAMEROSHANA! Nav labi ja visi ta lamero un dazhreiz pashauj savejos un kad nav neviena admina serveri kas vinjus paslapotu! Es zinu ka admini jau ir DAUDZ bet daudzi no vinjiem reti spelee, tapec butu lielaka jega iedot admina tiesibas kadam, kas tas lietderigi izmantotu. Paldies par sapratni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Pain Posted June 10, 2004 Report Share Posted June 10, 2004 Es skatos viss ir izteikts ar to, cik daudz komentaari ir rakstiiti... p.s. kaut zhurkas tev miegaa izgrauztu acis p.p.s. tu mirsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted June 10, 2004 Author Report Share Posted June 10, 2004 Aizej pie aarsta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Pain Posted June 10, 2004 Report Share Posted June 10, 2004 Es esmu aarsts, un izaarsteeshu no tevis to leciigumu ar naaves paliidziibu. p.s. es piesieshu tevi pie sienas istabaa ar daudzaam badaa esoshaam zhurkaam. Un vinjas paleenaam tevi saaks grauzt. Un tu cietiisi no saapeem, no bada un no slimiibaam, ko vinjas tev pielipinaas. Tad naakshu es un tu man luugsies, lai es tevi nogalinu. Un varbuut, tikai varbuut, ja man paluugsi jau tagad zheelastiibu, es tevi tad arii nogalinaashu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted June 10, 2004 Author Report Share Posted June 10, 2004 Tu bishki esi sajaucis saites! Bet es pat nezinu nevienu, kas tev butu piemerota! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ravin Posted June 10, 2004 Report Share Posted June 10, 2004 beidzat spamot, Ok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted June 10, 2004 Report Share Posted June 10, 2004 Es esmu pret ! Dr.Pain Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 10, 2004 Report Share Posted June 10, 2004 LOL. 1 lol - bucher tu tikko saaki speeleet uz gigna - kaadas veel tiesiibas 2 lol Dr. Pain HAVE SOME CHEESE RAT! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted June 10, 2004 Author Report Share Posted June 10, 2004 Tiko? Es tieshi tagad spelju blin un nav neviena admina! Iet odigy. Vari demku pec tam apstities. Viena vieniga lameroshana! Es saaku prims 2.5 meneshiem un man online time nav nekads mazais. Bet ja nee tad nee! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted June 11, 2004 Report Share Posted June 11, 2004 Protams, ka nē Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted June 11, 2004 Author Report Share Posted June 11, 2004 Muahahahahahahahahahahahaha! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted June 11, 2004 Report Share Posted June 11, 2004 biki jaaieof topiko, bet man besii laukaa, ka atkal mans replaijs tika izdzeests!!! zb, shoreiz toch bija pa teemu & viss bija ok.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted June 11, 2004 Report Share Posted June 11, 2004 es neesmu pie vainas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted June 11, 2004 Report Share Posted June 11, 2004 Peedeejaa laikaa mistiski daudz pazuud repley'i , daudzi pat ir vairaak vai mazaak pa teemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted June 11, 2004 Report Share Posted June 11, 2004 es neesmu pie vainas Es zinu - tu taads neesi Champ es tev saku - es pavisam norm vinjam atbildeeju, ka ir paaraak daudz admini un ka lai apskataas ieksh reg cik kraasains viss, iedevu pat linku un vnk pohujaa kaads izdzeesh.. tad nah vispar jeega te kko raxtiit or lasiit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted June 11, 2004 Report Share Posted June 11, 2004 bucher sorre es tevi te tikai nesen esmu sacis ieveerot... cs gan tagad kaadu meenesi neesu speeleejis jo kompis nojaajies... bet pirms tam arii tevis csaa nebija... so ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glacier Posted June 12, 2004 Report Share Posted June 12, 2004 Peedeejaa laikaa mistiski daudz pazuud repley'i , daudzi pat ir vairaak vai mazaak pa teemu aga maneejais arii pazuda! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 12, 2004 Report Share Posted June 12, 2004 Muahahahaha. Muusu spama apkaroshana darbojas labi es skatos Tai gan ir ierobezhots darba laiks, bet vismaz darbojas driiz jums apniks poustot spamu jo muusu slepenais visdzeesis ir nenogurdinaams Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts