malka1 Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 Varat apstīties ko ezmu uzcepis.. mapes.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 (edited) Mapes ir lielākie sūdi ko esmu redzējis... Aim_arvids - Nosaukums nevar būt debīlāks un tā mape ir tikai grīda un sienas... Aim_crate - Tas pats, kas aim_arvids, tikai ieliktas kastes, kuras var bīdīt Aim_fightmap2 - Totāls sūds, 4 sienas un vēl siena pa vidu. Atkal debīlās kustīgās kastes, pa kurām šaujot, lodes iet cauri, un kādi tik brīnumi nenotiek, kad es pieeju pie kastes un nospiežu "e" pogu... De_fight - omg! Textūras vnk PwnZ! Galds par lielu, koka dīvāns( ) , gaisā karājas kkāds klucis. Kr4 visas textūras šķības. Un tā vispār priekš de mapes ir daudz par mazu... New_world - Vispār neiet, rāda error "Lightmap for texture aaatrigger too large (129 x 93 = 11997 luxels); cannot exceed 324" Mans vērtējums -5 P.S. - Labāk atmet mapju taisīšanu... Edited July 13, 2007 by DeteCtiV Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 topika jēga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts