Jump to content
GIGN Forum

Guildwars


Fake^
 Share

Recommended Posts

Lai cik stilbs topiks arī neizskatītos, man ir tāds pats jautājums. Kāds MMO jēdzošs cilvēks ir kapājis viņu ? Kāda PvP sistēma ? Kādi questi ? n' othah' stuff.

Lūdzams, lohiem, kuri nejēdz neko no MMO neko nemaz nedirst. Nu piemēram visādi amneey un, kas tik vel ne.

Link to comment
Share on other sites

Spēle patiesībā ir tas pats Diablo tikai 3d versijā. Protams, kvesti nāk klāt, bet tie arī ir tādi aizej tur nosit to, atnes to, hvz ko. Ne velti uz GW paciņas nav rakstīts MMORPG, bet gan online gaming with no fees. Nu sanāk tā, ka īsti par RPG to saukt nevarētu :D Lieta tāda, ka tur max līmenis ir 20, ko var savākt apmēram nedēļas laikā. Kad sasniedz šo līmeni, spēle vēl nav pat ceturtdaļā, vienīgais, ko reāli var attīstīt savam čaram ir jaunas bruņas(arī tikai ar kūlāku izskatu un diezgan dārgas, jo jau pirmajā lielajā pilsētā var dabūt bruņas ar maksimālo armor points un pavisam lētas), daudz elite skilli, kurus var dabūt nositot kādu bosu un tituli. Tituli laikam arī ir tas, pēc kā visi sniedzas, jo reāli pēc tā var pateikt, cik Tev ir garš krāns. Tituli ir daudz un dažādi, bet nu te ir apmēram kādi var būt ;) - Titles-3.jpg Ja tas, ka reāli savu čaru vairs nevarēsi attīstīt jau tikai tiekot līdz spēles ceturtdaļai Tevi nebiedē, tas spēle ir ļoti jautra. 4mēnešus biju super starā, man bija 400h nospēlētas, pa 4 mēnešiem :khehehe: bet, teikšu godīgi, diezgan ātri apnīk. Bet varbūt es arī tagad spēlētu, ja man kompis nebūtu nodedzis :thumbsup:

Jā! PvP sistēma ir diezgan jocīga. Skill bars sastāv no 8 skilliem, kurus mainīt var tikai pilsētās, bet ne cīņas laikā. Šī iemesla pēc ir māksla uztaisīt buildu, kuram katrs skils viens otru papildina. un atribbute pointi - katrai primārajai profesijai ir 5atribūti + vēl 3 vai 4 sekundārās porfesijas, kopā sanāk 8-9. Katram atribūtam maksimālais skaits, ko var pielikt ir 12. Nu tur karoče spēlēsiet sapratīsiet :D Ir vairākas arēnas, kurās var cīnīties - Tu ar trim varoņiem(Tevis kontrolētiem), pret citu spēlētāju ar viņa varoņiem, savāc 4 cilvēkus un eja sisties prec citiem 4(tā var uzmudjīt team buildus visādus) un Tu esi iemests random partijā ar vēl 3 cilvēkiem un arī kaujaties pret 4 random izvēlētiem pretiniekiem(šis ir grūts, jo ret kad sanāk sakarīgs team builds), un tad vēl ir tas visur daudzinātais GvG. Ļoti interesanta padarīšana :) 8vs8, ja ir laba, ģilde, tad visiem tie skilli ir salikti ā, ka viens otru maksimāli atbalsta un nu ir patiesībā neuzvarami.. Ja spēlē tikai PvP, tad skillus var atvērt par nopelnītajiem punktiem, ko dabū uzvaras, vai nosista pretinieka gadījumā.

Ok, manuprāt, es pats neko nesapratu no tā, ko uzrakstīju, ja ir kāds jautājums, droši prasi ;D

Link to comment
Share on other sites

speeles serveri ir sadaliiti attieciigos rajonos: anglju, vaacu, franchu etc. un internacionaalais, kur parasti apgrozaas kjeburu rakstiitaaji. katrs rajons ir sadaliits veel mazaakos rajonos, tas jauki atvieglo valodas barjeru un tie, kas neveelas, lai kaste nosvilst, var pievienoties rajonam ar vismazaako speeleetaaju skaitu. veel atceros kaa vaacu serverii uzmundrinaaju savus biedrus ar jaukiem saukljiem par Ādolfu, kaa rezultaataa viens mani iebaidiija ar ekraanshaavinja uznjemshanu un nosuutiishanu to adminiem.

piemetinaat klaat faktam, ka arii man vinja aatri apnika, tur ar PvE aka kapaashanos ar npc mobiem ir diivaini. kad baleejies pilseetaa vai kaadaa ciemataa, tad tur chupu chupaam ir saskreejushi visi speeleetaaji, bet kad izvelcies aarpus pilseetas robezhaam, tad tev ir pasham sava mobu pasaule, kuraa tu nevienu citu speeleetaaju neredzi, iznjemot komandas biedrus un uzdevumu npc. speeleejot vienam, taas ir mociibas, bet, ja gadaas laba kompaanija, tad var noseedeet paaris dienas neguleejis.

p.s. gw kopumaa buus ap 10 speeles daljaam.

jamaksa par speli. ikmenesha maksa nav

jamaksaa ir par acc, speeli pashu var novilkt arii gw maajaslapaa.

Edited by kaamis
Link to comment
Share on other sites

man bralens viņu spēle. šis samaksāja 40 ls pa acc. kr4 no viņa sapratu, ka pamatdoma ir tavs guild. tur ir mēneša guild, nedēļas guild utt...pārsvarā domāts vnk guild war - spēles jēga apmerām tā, būt labākajā guildā, kas labi saspēlējas kopā kaujās pret citām guild...

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...