***limp*** Posted June 9, 2004 Report Share Posted June 9, 2004 (edited) piem. No jelgavas - iet tikos Edited June 9, 2004 by ***limp*** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted June 9, 2004 Report Share Posted June 9, 2004 5998635 <-- My namber ! Uf ar to autinju listi tagad veel ir paaraak aatri spriest! P.S. tas bija pa ventsils busu! P.s.s. es juus visus gaidiishu auto ostaa, ja kaads kaadaa citaadaakaa veidaa ieradiisies, tad jau vareesim sazvaniities un es juus arii savaakshu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted June 10, 2004 Report Share Posted June 10, 2004 Vajag sashtukot meitenes.. Es jau nesaku, ka ar shaadu kompaaniju() bez meiteneem arii nebuutu ok.. bet vinjas pieskjir taadu savaadaaku gaisotni.. .. Ir kaadam paziistamas daudz briivas griboshas supermodeles? fuj cik daudz smaidinji sanaaca Link to comment Share on other sites More sharing options...
hUr Posted June 10, 2004 Report Share Posted June 10, 2004 Nju Glac un Lirel jus ta braucat vai ne?! P.S man 9. Julija dzimene Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted June 11, 2004 Report Share Posted June 11, 2004 nu nez es no liepaajas esmu un lidz kuldiigai...taalu un nav ar ko aizkljuut Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmdr Posted June 11, 2004 Report Share Posted June 11, 2004 extrordinary iedo man savu mob tel , sazvaniishu tevi un kopaa brauksim ! ok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted June 12, 2004 Report Share Posted June 12, 2004 liepaja toch nav tuvak kuldigai par riigu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ownage Posted June 13, 2004 Report Share Posted June 13, 2004 Es nebuushu ! Ja buutu ieprieksheejaa weekendaa es brauktu, bet norunaatajaa nevaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted June 13, 2004 Report Share Posted June 13, 2004 suxors :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
XekToR Posted June 14, 2004 Report Share Posted June 14, 2004 Nju maybe arii es tiktu , iepaziitos ar jums ar pie reizes ... P.s cik sen neko nebiiju raxtiijis te ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
x3m Posted June 14, 2004 Report Share Posted June 14, 2004 /me netiks, tieshi tajos datumos iekriit viens cits pasaakums, maybe next time Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted June 15, 2004 Report Share Posted June 15, 2004 (edited) extrordinary iedo man savu mob tel , sazvaniishu tevi un kopaa brauksim ! ok? sorry dude nevareeshu man ap to laiku iegadijusies taada shtelle ka braukshu uz akvaparku somijaa Edited June 15, 2004 by ExtraOrdinary Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragMachine Posted June 16, 2004 Report Share Posted June 16, 2004 ja es vareetu tikt tad buutu cool Link to comment Share on other sites More sharing options...
XekToR Posted June 16, 2004 Report Share Posted June 16, 2004 Driiz , driiz naak taa diena .... MAybe vareetu veel peedeejos jautaajumus [ varebuut ne peedeejos ] bet lai tieshaam [ kaa parasti nav ] shoreiz buutu kruta Man piemeeram ir jautaajums , kas notiek ar muuziku , ja nju tiehaam neviens neuznjemas , tad maybe es vareetu k-ko panjemt .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted June 17, 2004 Report Share Posted June 17, 2004 muuziku jau sagrabinaas ! kad naax tuvaaks laiks tad jau arii pazinjoshu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted June 17, 2004 Report Share Posted June 17, 2004 Taaks! Buudinjas abas ir sarunaatas no 9 liidz 11 datumam, ja kaads veeleesies palikt liidz tam ! Es te taa nedaudz padomaaju par transportu un izdomaaju to ka vaidzeetu veel padomaat! Bet ar vareeshanu vareeshu sarunaat kaadus kas aizved, protams, nosedzot benziina izdevumus ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
frenzzi Posted June 18, 2004 Report Share Posted June 18, 2004 psc, es arii baigi gribeetu, bet ne es tiktu ne es juus vispaar paziistu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liquido Posted June 18, 2004 Report Share Posted June 18, 2004 Es driigsteetu piebiedroties arii? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted June 18, 2004 Report Share Posted June 18, 2004 vai buutu kaads cilveeks ar savau transportu kas dotos prom 10 juulija ja ne riiata tad vismaz pirmajaa dienas pusee? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted June 18, 2004 Report Share Posted June 18, 2004 Liquido all invited ! come on astiit liidz sveetdienai ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted June 19, 2004 Report Share Posted June 19, 2004 sakaraa ar to ka shanceeju tagad riigaa, tad riidziniekus vareetu savaakt kaut kur pie autoostas (mosh as usual pie narvesena, kur tas noaardiitais autoostas stuuris)... varu arii aizvest kaajaam no kuldiigas (vai no riigas, bet buus jaasaak iet bik aatraak) liidz tai tusa vietai (esmu gaajis)... 2 variants no kuldiigas liidz nabeniekam - kas buus ar saviem autinjiem, tie savaac paareejos no autoostas (protams par simbolisku samaxu, piem puse biljetes cenas vai benziina cena)... nez nez... kautkaa nav sirdij tuvs variants vilkties kaajaam ar pilnaam somaam ar aliem uz nabenieku, bet nu ja savaadaak netiek... gaidam variantus Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted June 20, 2004 Report Share Posted June 20, 2004 come on astiit liidz sveetdienai ! nevaru man 10/11 jau aizrunaats Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Posted June 20, 2004 Report Share Posted June 20, 2004 Te ir busu saraxts no Riigz uz Cooldiig Elektriiba buudaas buus ! vismaz jaabuut, bet taas ta4u Latvenergo buudinjas, so jaabuut shtromam ! Muzons - hmmm... es iisteniibaa vareetu sarunaat, bet diski, kasetes, koris vai ansamblis jaanjem pasham liidz! netaisos uznjemties atbildiibu par visu muuziku ! Un tad jau datums vareetu buut no 9 liidz 10-11 ! No Cooldiigz uz Ventinjiem! Un te nu buutu atpakalj liidz Cooldiigai ! Any more kveshkjons ? BAAAACCC katad bez manis, me ar gribetu ja njemsiet lidz C>INTEL^ BIG, BAD, BOY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glacier Posted June 20, 2004 Report Share Posted June 20, 2004 Plzzz forgive me all netikshu uz tusu.... Tikko uzzinaju, ka man tiesi taja laikaa ir basketbola nometne! P.S gan jau kadu citu reizi buushu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hUr Posted June 20, 2004 Report Share Posted June 20, 2004 Plzzz forgive me all netikshu uz tusu.... Tikko uzzinaju, ka man tiesi taja laikaa ir basketbola nometne! P.S gan jau kadu citu reizi buushu.... Fuck, Fuck, Fuck Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts