MR. Userbar Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 Esmu dzirdeejis taad kaa anti cheatu bet nezinu vai tas ir anticheats vai plugins vobsem tad kad kaads 4iito tad tam apkaart ir sarkana gaisma Link to comment Share on other sites More sharing options...
akec Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 Tu drošvien spēlēji kādā cs serverī un pamanīji, ka vienam apkārt ir sarkana krāsa (kādu var panākt ar amx_glow komandu), kuru vēlāk kāds admins nobanoja par čītiem - sakritība. Nedomāju, ka ir tāds plugins vai antičīts. Nu bet ko var zināt. Viss iet uz priekšu un attīstas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tk1 Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 esmu dzirdeejis ka plugins, pacentiishos ko vairaak uzinaat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ashais13 Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 (edited) Jā taaads plugins ir Tads ir musu serveriii un taa bilde ar no muusu servera parauga Tas anti 4its darbojas labi!!! Edited July 11, 2007 by ashais13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dRoT. Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 Tads ir musu serveriii un taa bilde ar no muusu servera parauga Tas anti 4its darbojas labi!!! a tu nevarētu pateikt kā viņu sauc ? un kur var nokačāt ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 Tads ir musu serveriii un taa bilde ar no muusu servera parauga Tas anti 4its darbojas labi!!! plzz pasaki nosaukumu vai kur nokachaat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akec Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 (edited) Tads ir musu serveriii un taa bilde ar no muusu servera parauga Tas anti 4its darbojas labi!!! Tu nesaki kā viņš darbojas un no kurienes ir skrīns, bet KĀ SAUC PLUGINU! Edito savu postu un atbildi uz šo jautājumu. Nebūs te lieks spams. Edited July 11, 2007 by akec Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 Plzz, apžēlojaties ielieciet plugina/anti - čipsa nosaukumu, un close topic Ashais, tavs pousts bija spams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuskiS Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 Ashais, tavs pousts bija spams. kapec spams? vinam tieham ir tads anti cheats un pasaki ka saucas Link to comment Share on other sites More sharing options...
MDRX Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 da gruti pateikt? izpalidzet visiem nonsteam serveriem?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecteetinjsh Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 Viņš gadījumā neskalo smadzenes? Es domāju, ja būtu tas antičīts, tad par to jau visi zinātu... Bet varbūt arī nē, who know... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 http://csb2w.oo.lv/news.php?readmore=7 Tur, nav rakstīts, kā viņu sauc, laikam paši nezin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 (edited) Drīzāk speciāli nesaka... Vai vēl labāk http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=129123 samērā doma iet kopā (cīteris spēlēs labi, tapēc degs sarkans) tikai uztaisīts lai rāda tikaai tos labos Edited July 12, 2007 by RavenHolm Link to comment Share on other sites More sharing options...
duckfish00 Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 Ja shitoo anti chitu es arii zinu!.. Musu serverii vinsh arii ir.. Labs.. Bet baigi jasseko lidz! Visiem! ja vajag es varu dabut! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 (edited) Tas ir anti4.amxx. Ja lieto CD-HACK tad deg sarkans... CLOSE TOPIC. EDIT: atrast googlee Edited September 10, 2007 by SaS^MAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 (edited) Ja kādam interesē tad TE var dabūt visādus anti4ītuas .amxx formātā HLguard u.c. Tikai viss ir Krievu valodā ja tas jums sagādā problēmas nu paši vainīgi. Edited September 10, 2007 by amnezija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now