!G! >>Orc Posted June 9, 2004 Report Share Posted June 9, 2004 mans ieprieksheejais niks - marccelo da ieej mircaa tur pila pakalja ar taadiem nikiem. netiikaas striideeties ar tiem visiem taapat neko nepanaaksi nomainiiju uz Orc ko nekur nebiju citam redzeejis. Man draugs izceljas ar nikiem kurus diezvai kaads kopees piemeeram: Dibentinju_zaglis kuusainais_kuskju_kaskjis EsEjuKost Vajag tikai izdomu lai vareetu dabuut niku kuru tu veellreiz neatradiisi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted June 9, 2004 Report Share Posted June 9, 2004 mans ieprieksheejais niks - marccelo da ieej mircaa tur pila pakalja ar taadiem nikiem. netiikaas striideeties ar tiem visiem taapat neko nepanaaksi nomainiiju uz Orc ko nekur nebiju citam redzeejis. Man draugs izceljas ar nikiem kurus diezvai kaads kopees piemeeram: Dibentinju_zaglis kuusainais_kuskju_kaskjis EsEjuKost Vajag tikai izdomu lai vareetu dabuut niku kuru tu veellreiz neatradiisi. Orgjinaali orgjinaali Vajag izdomaat EsEjuKost !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted June 9, 2004 Author Report Share Posted June 9, 2004 EsNaakuNoKodiena ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 9, 2004 Report Share Posted June 9, 2004 speeleeju kaadu briidi ar niku farinelli - kastraats. Taadu gan nevienam nebiju redzeejis btw taapat kaa _.-~'`! |V| (V) 0 & 7 4 1 `'~-._ un --== M O N S T R S ==-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted June 9, 2004 Report Share Posted June 9, 2004 lai izdomaatu taa uzrakstiit immortal ... l33+'uma kalngals Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted June 10, 2004 Report Share Posted June 10, 2004 man trūkst haxorzīgās iemaņas, lai no tās kombinācijas izlobītu immortal Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 10, 2004 Report Share Posted June 10, 2004 Muusu 133744 datoru skolotaaja Luuse izdomaaja to ka R = & Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted June 11, 2004 Report Share Posted June 11, 2004 Piecas reizes paarlasiiju EDDa un Macho teikto un tikai tad man radaas vaaja atblaazma no Immortal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now