Hainy Posted June 8, 2004 Report Share Posted June 8, 2004 ir taada lieta, ka ir ljoti daudz niki un ir taada lieta ka tie jau saak atkaartoties! tad pienaak mirklis ka divi vienaadi vai stipri liidziigi niki satiekas un tad saakas probleemas ar pirmaa izdomaataaja noskaidroshanu! es jau iipashi par savu nesatraucos, bet man jau ir meitene Haily! Haily macho Diidlijs Shie ir identiski vai stipri liidziigi jau tiem kas uz shaas zemes existee un es uzskatu ka tas ir ljoti stulbs pasaakums! vakar vai kautkad es pilniigi GIGNaa sastapu insomnia (tie kas zinaas sapratiis). Buutu kautkaada aizsardziiba, buutu ideaali! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_FireStorm_ Posted June 8, 2004 Report Share Posted June 8, 2004 ja jau niks registreets - cits tak nevar to izmantot ... ja nu vieniigi tavaa gadiijuma "haily" Link to comment Share on other sites More sharing options...
NighTMerry Posted June 8, 2004 Report Share Posted June 8, 2004 nja aceros, ka nesen satiku dzeku ar niku NighTMare, un par to es nebiju prieciigs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuvax Posted June 8, 2004 Report Share Posted June 8, 2004 muahhahaha hainy graamatvedis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 8, 2004 Report Share Posted June 8, 2004 jaa , vienam viereiz ija gadiijums vinjs tjipa ieiet www.gign.lv un skataas labaajaa pusee viens speelee cs'u ar vinja niku.Neatceros kuram iisti bija , bet arii toreez kautko sprieda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DZU Posted June 8, 2004 Report Share Posted June 8, 2004 A man par laimi veel neviens nav piesējies ar līdzīgu niku. Bet par to drošību es piekrītu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted June 8, 2004 Report Share Posted June 8, 2004 intresanti kaadu tad aizsardziibu tur veel vareetu ,, chuvax graamatvezhi ir superiigi cilveeki : Protams nav superīgi, ka par kādu saka, ka viņš ir "gramātvedis"...kļūdās tie, kuri uzskata, ka viņa dzīve sastāv tikai no rēķiniem. Ja jums būtu ar viņu draudzīgas attiecības, tad jūs ieraudzītu viņu vienā brīdī slēpojot, citā brīdī stāstot nepieklājīgus jociņus, bet trešajā brīdī viņš ir piedzēries un laimīgs. ...tad ja grāmatvedis kaut ko dara, tad viņš to dara labi. Arī seksu. Neceriet uz viņa fantāziju trūkumu. Seks, ja tas notiek brīvā laikā, tāds, no kura žoklis krīt nost. ...tātad superīgs cilvēciņš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuvax Posted June 8, 2004 Report Share Posted June 8, 2004 es jau nesaku ka tas kautkas slikts Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted June 8, 2004 Report Share Posted June 8, 2004 Nu es esu redzeejis shitaadus : WOLF. Seawolf Blade (tas gan ir klana nosaukums nu bet nez nez iespeejams ka tas jau bija pirms maniim) un ir vel dazi ko uz sitiena nevaru atcereeties Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted June 8, 2004 Report Share Posted June 8, 2004 (edited) Nu es esu redzeejis shitaadus : WOLF. Seawolf Blade (tas gan ir klana nosaukums nu bet nez nez iespeejams ka tas jau bija pirms maniim) un ir vel dazi ko uz sitiena nevaru atcereeties diezgan paziiistams cilveeks "BIO wolf ", kas apgrozaas apollo sabiedriiba... aa un sev liidziigu niku pagaidaam neesmu redzeejis, un ceru, ka neredzeeshu. Vieniigi taads cilveeks ar niku AGGRESSIVE, miileeja paspeeleet uz gign servera ar niku "Chempions, CHAMP ( ar shaadu niku vinsh vienreiz piekonekteejaas, laikam, speeleeja uz cita servera), ceru, ka vinsh ir Edited June 8, 2004 by Champions! Link to comment Share on other sites More sharing options...
***limp*** Posted June 8, 2004 Report Share Posted June 8, 2004 Nu pa shitaadiem , piem Seawolf un Blade ir po , jo tie NAV taadi kaa tev , un ir cita noziime Tas pats attiecas uz NightMerry... Man ir gadiijies piem. Ka ieeju serverii , un tur speelee viens ar nicku limp (tad man veel bija nick ***limp***) , un saakaam dirsties (tas bija pirms kaadiem 2 gadiem) , vinsh teica ka niks vinjam jau 7 gadus ... Aa , un vienreiz speeleejot ,man viens piekasiijaas , nuu kjipa , jautaaja kaa iet , kaa ar draudzeni u.t.t. , es vinjam pajautaaju , KAS TU VISPAAR ESI ? Vinsh apjuka un jautaaja - Tu neesi Limpy's no juurmalas... Blombe vinjam bija Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted June 8, 2004 Report Share Posted June 8, 2004 man tas nepish Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted June 8, 2004 Report Share Posted June 8, 2004 man bija taas probleemas ar niku ko white-line piemineeja. ir jau taa, ka man liidziigi niki ir dahuja un vairaak , bet neko dariit, pats sev taadu laastu uzliku... anfisa^, kur to tekstu par graamatvezhiem izraavi ? nesaki, ka pati rakstiiji .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted June 8, 2004 Report Share Posted June 8, 2004 (edited) chuvax bet tu smeejies edd http://www.face.lv/userinfo.php?id=7290 pashaa apakshaa nu tas ir hainyam pieregojies pac un aizpildi testu, buus tev arii kas tu esi ,, pagaidaam neko iipashi liidziigu manam nikam neesu redzeejusi, ceru arii ka neredzeeshu, bet ir nu citi liidziigi redzeeti ,, aaaae manai vienai draudzenei ira niks nasty, nesen ieraudziiju veel vienu meichu tajaa pashaa portaalaa ar niku nasty-girl, un veel tajaa pashaa face.lv arii redzeeju vienu ar niku nasty, tikai dzheku p.s tas "^" nav obligaati vienmeer jaaraxta, tas i tikai mircaa,, ehe un acereejos viens no visizplatiitaakajiem nikiem ir X-tina Edited June 8, 2004 by anfisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted June 8, 2004 Report Share Posted June 8, 2004 Hainy Tomi 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted June 8, 2004 Author Report Share Posted June 8, 2004 (edited) Hainy Haily Haimy Taadi ir redzeeti! ;| Es te bishk pafantazeeshu - un proti, niku aizsardziibas plaans: 1. Izveidot datu baazi. 2. Piedaavaat savu datu baazi - teixim CS serveriem, maajas lapaam, x3 kur veel ir niku regjistraacijas! 3. Nikus shinii datu baazee regot vareetu, tas noziimee, piemeeram, Chuvax grib speeleet kaadaa serverii kursh izmanto shiis baazes pakalpojumus, tad vaidzeetu regot niku un liidz ar to vinja niks buutu aizsargaats arii citaas vietaas kur shii fignja existeeti, respektiivi, tikai vinsh zin iisto paroli un var justies drosh ka otrs taads shiniis vietaas nebuutu ! Zinu ka murgs, bet man ir murgojamaas smadzenes! Edited June 8, 2004 by Hainy Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted June 8, 2004 Report Share Posted June 8, 2004 hah ^-^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted June 8, 2004 Report Share Posted June 8, 2004 vajag izdomaat tik stulbus nikus ka nevienam negribas kopeet. Piemeeram - stumbrs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 8, 2004 Report Share Posted June 8, 2004 a ko padariisi... macho buut grib daudzi... I can only be the best of them. bez tam origjinaals jau ir ar maen galaa (un taada nav neviena cita ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted June 8, 2004 Report Share Posted June 8, 2004 Hainy, kadam bija arii niks Hairy-Penis Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted June 8, 2004 Report Share Posted June 8, 2004 pasakat veel, ka niks mancho nav liidziigs nikam macho Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted June 8, 2004 Report Share Posted June 8, 2004 nav jau arii, vai tad nemaaki lasiit? tikai citreiz sanaak sajaukt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted June 9, 2004 Report Share Posted June 9, 2004 Bljaa taa niku zakshana ir vienkaarshi debiila! Dazhreiz gribaas pa seju sadot taadiem pidariem, kas nevar neko izdomaat, kaa tikai nosper tavu niku! BESII TAADI PIDARI!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
infusion Posted June 9, 2004 Report Share Posted June 9, 2004 da ir visaadi daunji , senam zinaams man arii piepisaas ka noshpikoju nicku no fusion , bet infusion noziimee kaut ko citu un ir arii daudz savaadaaks vaards . visa pasaule ir pilna ar stulbenjiem , lai uztaisiitu kaut kaadu droshiibas shitu vajag daudz laika , labaak pieciest to stulbumu nekaa teereet daudz sava laika ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted June 9, 2004 Report Share Posted June 9, 2004 infusion un fusion, jaa... *miedz ar aci* - noziimes tieshaam nav ne mazaakajaa meeraa saistiitas un vaardi arii ir pilniigi atshkjiriigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now