Dj_erix Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 (edited) Edited July 10, 2007 by Dj_erix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted July 10, 2007 Author Report Share Posted July 10, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 smuka Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 Ceru tikai, ka savējam neuzliksi pretīgu pamperi kā to ir izdarījis e36 īpašnieks. p.s Apsveicu p.s.s kas pa motorīti ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted July 10, 2007 Author Report Share Posted July 10, 2007 (edited) Mazs mīļš prelūdītis 98' gada. 2.0 dzinējiņš uh... paspēju jau biku bremžu diskus pasvilināt, bet ir OK. Ideālā kārtībā, rūsas tikpat kā nav - nobraukums tikai 95000, bendzīniņš, motors dūc kā bitīte, bez liekiem trokšņiem Pagaidām (uz brīdi) esmu laimīgs un apmierināts. PS. Ja es kautko tūnēšu, tad 1. tās būs tikai pakaļējās lampas 2. tas būs tikai un vienīgi motors Un tas bembis tāds tika iegādāts, pirms 3 mēnešiem, bet nolaistījām šodien... Edited July 10, 2007 by Dj_erix Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeChuck Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 Labs pirkums. Hondas nedod superlielo prieku, bet arī nesagādā ne mazāko vilšanos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
scad^^, Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 erika honda vs netiija bembis Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 nu tad tew jaaliek!!! kas vainas netti bamperim????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eLL Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 erik lai tev labi ripo Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 Ir ok ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 kas vainas netti bamperim????? nekas izņemot to, ka visi bamperi, izņemot atseviškus eksemplārus un mpakas bamperiem izskatās anāli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cman Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 uj smukiņš Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 Pa cik ņēmi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 Iesveicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legend~DoGG Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 (edited) varbūt jau izmēģināji uzspiest MAX speed? ieliec vel interjera bildi redzēsim kas tev iekshpusē un ieliec motora uzbūves bildi! Edited July 10, 2007 by Legend~DoGG Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 (edited) vienmēr ir patikušas prelūdes. žēli tikai, ka vietas uz aimugurējā sēdekļa ir ahūna maz. tikai man labāk piedur 4ās paaudzes prelūdes, kuras no 92.-96. gadam ražoja. mākslas darbs. jaunās dizaina stilā sabojāja 90. gadu beigu simplicisms. Edited July 11, 2007 by whitesnake Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 Smukiņa, lai labi ripo Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 Congratulations! Tikai uzreizu meginasu tevi apbedinat.. loti LOTI maz ticams, ka tavai hondinai patiesais nobraukums tiesam ari ir zem 100k. Nezinu, ka hondam, bet bembjiem to vareja redzet nospiezot to reset podzinu paneli un turot nospioetsu un tad vajadzeja pagre4izt atslegas, lai iedarbinatu masinu. un tad tur displeja saka radities visadi papildus cipari. manai yamahai ari ta ir! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
enlightener Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 Krāsa labi piestāv mašīnai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted July 11, 2007 Author Report Share Posted July 11, 2007 (edited) Beef-teh apskates gramatinja 2006g. stav skaists nobraukuma skaitlis 86023 Tagad uz spida man rada ~98000, es neticu, ka pa 2g. vinsh apskreja riņķi, laigan vienmer pastāv iespēja, ka ir kruķīts, bet spreiežot pēc lifta, stūres un pedāļiem sajūta, ka mazdrilēts autiņš Edited July 11, 2007 by Dj_erix Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 Tagad uz spida man rada ~98000, es neticu, ka pa 2g. vinsh apskreja riņķi, laigan vienmer pastāv iespēja, ka ir kruķīts, bet spreiežot pēc lifta, stūres un pedāļiem sajūta, ka mazdrilēts autiņš nu pamegini tomer to prikolu ar to podzinu. iespejams, ka uz nobraukumu jau uzmeta ari ieprieksejo pirceju. Lai nu ka, ja nekas neklab un necikst, tad jau kruta! masina smuka, tikai man patikas iepriekseja modela lampas.. bet ta laikam sitas skaitas diezgan jaudigs verkis. vinam laikam vtec ir ja? un kadi 200 zirgi! c?ool!! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Nattye_ Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 Nav ne vainas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vintage Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 Zuper smuka mašīnīte, pats arī gribu vai nu Honda Prelude (no 93.gada), vai Mazda 323f (no 95.gada). Bet šitā hondiņa nais. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 tikai man labāk piedur 4ās paaudzes prelūdes, kuras no 92.-96. gadam ražoja. mākslas darbs. jaunās dizaina stilā sabojāja 90. gadu beigu simplicisms. Māšīnu jau pērk sev nevis priekš tiem, kas tev brauks uz aizmg sēdekļa, pašam būs pilnīgi pokuj cik vietas ir aizmugrē galvenais, ka pašam vieta un ir priekšā kur čiksai iekāpt.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 a ja ir vairākas čiksas tad jau sākas problēmas ir gadījies, kad mani pālī ved draugs ar prelūdi, un pēc 20 km jau kājas tirpst. tomēr forša sajūta, ja autiņš tajā brīdī patīk visiem, nevis tikai man un čiksai blakus. a pārējie kompostrējas pakaļpusē. bet par prelūdi. baigi labā fiška ir, ka tas zvēriņš viegli tūnējas. kaut vai ebay es nesen redzēju lambo stila (kad durvis atveras uz āru) durvju komplektu pa 500 dolāriem un pat mazāk. bet tas tā, ja šausmīgi izlekt gribās. arī motoram detaļas ir viegli pieejamas. manuprāt ideālai prelūdei vajag tikai biš motorā ielikt, ksenoniņus vai ko vienkāršāku un smuku uzlikt + diski pēc izvēles. cilvēki uz ielas pamanīs un pašam prieciņš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now