SchWarZ ;) Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 aaa pareizi kad gaju vel basi, viens ar elkoni lekdams tiesi man pa aci, un salauza to kaulu kas zem acs(nezinu ka vinu sauca), kr4 kadu nedelu var teikt neko neredzeju ar to aci vienkarsi tapec ka vina bija aizpampusi..Vel tagad kad laizu tam kaulam pirkstu pari var jus ka tada bedrite ieiet uz ieksu, brinums ka neopereja..Bet kjipa tecia ja vel kadu mazu sitienu dabusu pa to aci, tad laikam operacija.. Vispar kad sanjemu to triecienu, galva ta abdula ka likas ka 0.5 snjabi butu izdzeris + slikta dusa paiet knapi vareju.. Bet smadzenj trice nebija.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted July 10, 2007 Author Report Share Posted July 10, 2007 Jagaida kad buss 17 datums nemsim ara shuves Mmmmmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
enlightener Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 kad šuves ņems nost saku nebaidies nesāpēs man piemēram kutēja Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 nu, kad man no galvas ņēma ārā šuves , nevarētu teikt, ka man kutēja un es smējos.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted July 10, 2007 Author Report Share Posted July 10, 2007 Man kads lika shuves ara arsti spriceja narkozi vini prasa tev nesap es saku NE kapec lai sapetu aiz izbrina arsti saka parasti ir jasap a es saku esmu ta adauzit ka sapes vairs nejutu shie tik paspejas taka kad nems ara shuves buss vien japasmejas lidzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legend~DoGG Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 (edited) man daudzus gadus atpakalj bija ļoti veca modeļa BMX man bija kaadi 5-6 gadi lab taads kalns ar asvaltu lejā mēs ar draugiem uztaisijām "Tramplīnu"... lab man nochakarejās bagāžnieks jo bija vecs bmx modelis... tapēc sencis nonjēma es jau biju ar bagāžnieku pietradis braukt labi uz 40-55km/h nesos no kalna un uz tramplīna BMX apgriezas 180 grādiem un es uz muguras visa mugura jēla bija .... awww...ok skats noteikti bija labais bet sāpes mokošas! shuves nevajadzēja neko tādu nevajadzēja bet man par brīnumu nau rēta bet kādu nedēļū toreiz mugura sapēja bija gultā uz vēdera jāguļ Edited July 10, 2007 by Legend~DoGG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 ļoti veca modeļa BMX man bija kaadi 5-6 gadi lab taads kalns ar asvaltu lejā mēs ar draugiem uztaisijām "Tramplīnu"... lab man nochakarejās bagāžnieks jo bija vecs bmx modelis... tapēc sencis nonjēma es jau biju ar bagāžnieku pietradis braukt labi uz 40-55km/h nesos no kalna un uz tramplīna BMX apgriezas 180 grādiem un es uz muguras visa mugura jēla bija .... awww...ok skats noteikti bija labais bet sāpes mokošas! shuves nevajadzēja neko tādu nevajadzēja bet man par brīnumu nau rēta bet kādu nedēļū toreiz mugura sapēja bija gultā uz vēdera jāguļ Un kur tajā kritienā bija sakars ar to, ka tavam ritenim noņēma bagāžnieku? Būtu arī forši, ja tu saliktu tajās samazgās komatus, lai tās varētu izstrebt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 man vienreiz gadijaas taa- braucu aatri ar ricuku gar taadu zogu un kaut ka rifuka rokturis iekeeraas zhogaa. Un ta man izdevas palidot kadus 3 metrus, bet par laimi - bez traumaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 ļoti veca modeļa BMX man bija kaadi 5-6 gadi lab taads kalns ar asvaltu lejā mēs ar draugiem uztaisijām "Tramplīnu"... lab man nochakarejās bagāžnieks jo bija vecs bmx modelis... tapēc sencis nonjēma es jau biju ar bagāžnieku pietradis braukt labi uz 40-55km/h nesos no kalna un uz tramplīna BMX apgriezas 180 grādiem un es uz muguras visa mugura jēla bija .... awww...ok skats noteikti bija labais bet sāpes mokošas! shuves nevajadzēja neko tādu nevajadzēja bet man par brīnumu nau rēta bet kādu nedēļū toreiz mugura sapēja bija gultā uz vēdera jāguļ Kārtējais dirsējs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legend~DoGG Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 (edited) ar bagāžnieku tik viegli nevarēja priekšu pacelt! kā noņēma meģināju to izdarīt tapēc parāva priekšu gaisā! P.S. - man zb komatus likt! P.S.S.-zb zubrīt komatus pārrakstiju visu no vienas zubres klasē tāpat man 7 ielika vinjai 9 pasista u4ene P.S.S.S.- ja kādam ir vēlme to kalnu un manu veco gandrīz sasisto riteni redzēt tad piesakaties. tie kuriem žēl riteņu nodeldēto riepu nepieteikties!!! Edited July 10, 2007 by Legend~DoGG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted August 28, 2007 Author Report Share Posted August 28, 2007 Un parplesu sev kaju Nu taa luuka beigu beigas izskatas reetas pec nelielaa starpgadijuma !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
godiE Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 Normāla rēta palikusi!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 LOL - tev pedali taisiti no asmeniem lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted August 28, 2007 Author Report Share Posted August 28, 2007 Jap a ko var padarit ? nost jau es vinu nenemshu !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted August 28, 2007 Report Share Posted August 28, 2007 blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... buutu nofilmeets scaraa vareetu raadiit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted August 28, 2007 Author Report Share Posted August 28, 2007 kas tur nofilmets ka es lecu neveiksigi meiginot iegriezt 360 uz dirta un piezemejos neveiksmigi noslidot no pedala kaja un uzraujot vinu tak vis ir nofochet ko tur filmet ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now