Jump to content
GIGN Forum

Mazinsh Apgreids


Recommended Posts

khem khem bik offtopika, bet tu vislaik biji tas, kas cīnījās, lai uz servera biežāk spēlētu nestandarta mapes, nevis dd2, aztec utml, vai es kļūdos? Ja tu voti liktu cilkvēku dēļ, tad sanāktu, ka tu to balsošanu liktu pret savu gribu, tā nedaudz jocīgi sanāk. nekas pret tevīm man nav, vienkārši atcerējos to. ;)

Link to comment
Share on other sites

Offtopic, bet nesanaak jociigi, imho. Nu es dikti nemiilu speeleet dd2 un patiik nestandarta kartes, bet tieshaam kaa admins meedzu likt votes arii pret savu gribu, ja reiz viss serveris bljauj un nevienc cits nevar uzlikt, vai arii ja man vienkaarshi ir labs gariigais un es esmu dikti labsirdiigs... Tomeer nedaudz pienaakuma apzinja vajadziiga adminam :)

Peedeejaa laikaa gan speeleeju praktiski tikai CSDM :) Tur visu laiku actions a parastajam CS par laamu esmu (vai arii ISP ir pelniijis pamatiigi pa seju), tik dabonu seedeet specos.

Aaa, nujaa. Koma jau tachu labs, lai jau tiek :)

;)

Edited by TI-83+ Silver
Link to comment
Share on other sites

atbalstu šo cilvēku un domāju,ka var dot mierīgi,jo šis cilvēks nemētāsies ar votēm pa labi pa kreisi. īstenība, man liekas, tev vēl nav uzlikts, jo šo topiku vēl nav apskatījies neviens "papa" ;)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...