Koma[Dzirciema] Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 Būtu viens lūgums,pielikt klāt manam ...... garumam vienu pagarinājumu - votemap. Ja vajag iemeslu ,tad nu nepatīk man oilrig spēlēt.Sanāk vairāk spēlēt pēc 24.00 un tad ir problēma ar adminiem ar vote tiesībām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 Atbalstījiens no manas puses. Šitam keksam pamperus vairs nemaina, visi mātes pieni ir no lūpām nost, un, manuprāt, viņš pratīs ar šo komandu apieties, kā pienākas. Sadod viņiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 khem khem bik offtopika, bet tu vislaik biji tas, kas cīnījās, lai uz servera biežāk spēlētu nestandarta mapes, nevis dd2, aztec utml, vai es kļūdos? Ja tu voti liktu cilkvēku dēļ, tad sanāktu, ka tu to balsošanu liktu pret savu gribu, tā nedaudz jocīgi sanāk. nekas pret tevīm man nav, vienkārši atcerējos to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TI-83+ Silver Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 (edited) Offtopic, bet nesanaak jociigi, imho. Nu es dikti nemiilu speeleet dd2 un patiik nestandarta kartes, bet tieshaam kaa admins meedzu likt votes arii pret savu gribu, ja reiz viss serveris bljauj un nevienc cits nevar uzlikt, vai arii ja man vienkaarshi ir labs gariigais un es esmu dikti labsirdiigs... Tomeer nedaudz pienaakuma apzinja vajadziiga adminam Peedeejaa laikaa gan speeleeju praktiski tikai CSDM Tur visu laiku actions a parastajam CS par laamu esmu (vai arii ISP ir pelniijis pamatiigi pa seju), tik dabonu seedeet specos. Aaa, nujaa. Koma jau tachu labs, lai jau tiek Edited July 4, 2007 by TI-83+ Silver Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma[Dzirciema] Posted July 5, 2007 Author Report Share Posted July 5, 2007 1.traffic ,es nenoliedzu savu teikto par nestandarta mapēm,es rākstīju ka man nepatīk Oilrig tas arī viss. 2. Spēlēt nestandarta mapi kad paliek 5 pret 5 ir stipri neinteresanti ,takā es labāk izvēlos spēlēt dd2 10 pret 10. Danke mesjē Allworth un Silver. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 atbalstu šo cilvēku un domāju,ka var dot mierīgi,jo šis cilvēks nemētāsies ar votēm pa labi pa kreisi. īstenība, man liekas, tev vēl nav uzlikts, jo šo topiku vēl nav apskatījies neviens "papa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 ai, nu lai jau tiek... vai man zheel p.s. huseinam nedeljas atvaljinajums Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts