SuperRembo Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 Taka Julija taisos braukt uz Jurmalu vajag ari kur panakti palikt 2 personam. Veletos uzzinat kadas normalas viesnicas (name, web lapa ja ir, cena dienakts) Piepilde neesam milionari cela merkis all day in akvapar Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 paarnaksno akvaparkaa????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 rembo, tu mani nebeidz pārsteigt, tiktiešām. Iesaku Hotel jurmala SPA , atrodas tieši pa vidu jomas ielai(domāju to tu zini, jo to zin pat lauķji) + ekstra ir tāda,ka, kad akavaparks aizvērsies ciet tev būs iespēja savu otru cilvēku (cik saprotu meitene, nevis tētis vai māsa, vai mamma, vai vēllabāk tavs sīkais kuru uztaisīji) aizvest uz spa centru tur ir afigenna kruta entās pirtis, baseins ar kokteiļbāru pa vidu, karoč ideāli. Protams piķjis aizies drusku vairāk, bet tici man tas ir to vērts Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 Iesaku Hotel jurmala SPA , atrodas tieši pa vidu jomas ielai(domāju to tu zini, jo to zin pat lauķji) + ekstra ir tāda,ka, kad akavaparks aizvērsies ciet tev būs iespēja savu otru cilvēku (cik saprotu meitene, nevis tētis vai māsa, vai mamma, vai vēllabāk tavs sīkais kuru uztaisīji) aizvest uz spa centru tur ir afigenna kruta entās pirtis, baseins ar kokteiļbāru pa vidu, karoč ideāli. Protams piķjis aizies drusku vairāk, bet tici man tas ir to vērts īstenībā viņš ir smagi dārgs, arī domāju rakstīt, bet ievēroju piebildi texta beigās! Pie jūras, majoros, netālu no tā paša ir Baltic Beach hotel, bet nu cenas tāpat ir oj oj oj, bet nedaudz izdevīgāk bija nekā SPA, jau kaut ko nejaucu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 paliec zem tilta! ērti, sausi, romantiska atmosfēra un forša kompānija! Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 nekas zinot Superrembo un viņa vecākus kuri naudu savam dēliņam nežēlo itnemaz, gan jau spa hotelis būs tieši laikā Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 man likās, ka viņam 18 gadi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greEk Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 ir jau ari bet vinja datoru esi redzejis? :DDD nu tas spa nav nemaz tik traki mutere bija uz 2 dienam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
scad^^, Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 Manupraat dell Jaunais Vilnis cenas buus augstaakas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 panjem telti un nenjem nevienu segu, taa buus vesaak un lai izdzivotu abiem vajadzes visu nakti stradat Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted July 5, 2007 Author Report Share Posted July 5, 2007 Telts dzivi zinu tur ari bez segam paliek gruti elpot ar laiku, ka kada sprauga jataisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 ierocies pie jūras smiltīs vai paprasi, lai jūs kāds ierok.. es varētu pa attiecīgu samaksu, jūs ierakt un izrakt! paņem rokā tūristu grāmatiņu un čeko, ieteikums-nemeklē tieši Jūrmalā, bet nedaudz nostāk, kādā kempingā gar kuru kursē maršutnieki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vintage Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 Jūrmala - tūristu pilsēta, neko lētu neatradīsi. Gl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted July 5, 2007 Author Report Share Posted July 5, 2007 vienkarsi man jaatrod kada sakariga viesnica vai kas, jo musu ir tagad jau 6 cilveki 4 friends it is 5 boy 1 girl Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 A tā meitene smuka? nu toistķj ir cērtama? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vintage Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 Uz pieciem viena? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted July 5, 2007 Author Report Share Posted July 5, 2007 nea ir doma divistabu nr nemt. Me+girl,boy+boy+boy+boy sadi ir izplanots ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanna' be nothing Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 ir doma divistabu nr nemt. Me+girl,boy+boy+boy+boy sadi ir izplanots ^^ diezgan fakin slimi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 šaubos vai tik cērtamā kā resnās dilles meita! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted July 5, 2007 Author Report Share Posted July 5, 2007 sievinja nav certama nevienam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 Atbildiet ar normāliem ieteikumiem, vai visiem būs warningi par to, ka man ir jādzēš jūsu leimie jociņi ne par tēmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 ko tu nupat kaa uzrakstijia?!?!?!?!? Karoce, kas attiecas uz viesnicu, tad rekinies ar kadu soteli (1ooLS) par numurinu un vel kadi 50Ls varetu iztereties tapat vien uz spa un tadiem sudiem. nu.. tu protams vari ari izveleties letos hotelus, kurus, ja labi pamekle, var ari atrast, BET, vecit - es tur veceni nevestu! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now