SuperRembo Posted June 5, 2004 Report Share Posted June 5, 2004 Es speleju GIGN serveri jau diezgan ilgi diena esmu pie datika.Es veletos dabut slap tiesibas 1. Vakaros nevisad ir admini un ir gadijumi ka ct nepilda savus pienakumus. 2. ct vai terrs stav bazee un izliekas ka vinja nav a gaida savu upuri. 3. Un ir bijis gadijums ka de_dust2 1 bedree seez ct un terrs un nesauj a spele ka komanda. Man skiet ka es butu tadas tiesibas pelnijis nezinu ko citi doma par mani. Tiesibas lietotu ja kad no siem 1-3 punktiem es pamanitu.Nelietotu tiesibas ja butu kads no GIGN memberiem. Ja es izmantosu slap tiesibas nepareizi vai neapdomigi varat Bann likt uz visu muzu. Kaut esmu arii cilveks ar labu dveseli sliktu nevelu nevienam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 5, 2004 Report Share Posted June 5, 2004 par to bann uz visu muuzhu es padomaashu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted June 5, 2004 Author Report Share Posted June 5, 2004 Vel vienu punktu aizmirsu ja kads speciali met flash aciis atkartoti sakumaa saprotu 1 reizi bet 2-3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 5, 2004 Report Share Posted June 5, 2004 man kaut kaa siltaa atminjaa staav SuperRembo suudziiba par to kaa vinsh bija atradis labu vietinju savaa baazee bet ljaunais admins izdariija kaut ko taadu ka vinsh lidoja rinjkjii pa baazi un beigaas nomira Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted June 5, 2004 Report Share Posted June 5, 2004 (edited) Man skiet ka es butu tadas tiesibas pelnijis nezinu ko citi doma par mani. Diez vai ! Tu ar iipashi lielu intelegenci neesi izceelies. P.S. Vismaz tagad tu saproti, kas tas ir, ja tu lidinies apkaart pa karti un peec tam nosities. Edited June 5, 2004 by Dream Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted June 5, 2004 Author Report Share Posted June 5, 2004 Es varu buut gudrs gudras runas rakstiit, bet liidz sim es rakstu kas 1 prataa ienaak neapdomigi tapeec es varbuut un izklausos kaa Un tacu par slap tiesibam normali uzrakstiju un arii uzrakstiju ko vajdzetu izdariit ja parkapsu noteikumus slap lietosana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
matrxx Posted June 5, 2004 Report Share Posted June 5, 2004 Un ir bijis gadijums ka de_dust2 1 bedree seez ct un terrs un nesauj a spele ka komanda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted June 6, 2004 Report Share Posted June 6, 2004 Nu beidziet vinsh tek ir Tiesa tikai vel DB Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted June 8, 2004 Author Report Share Posted June 8, 2004 Es saja servaka speleju jau diezgan ilgi un aiz aizvakar viens cuvaks bazeee stav neko nedara visu laiku un bija veel viena fiska vinjam bija bomba plecos un pedejaas sekundes tas sakustejas un aiz jasika aztec aizsvieda bombu vai vins nebija pi.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted June 8, 2004 Report Share Posted June 8, 2004 Šajā situācijā slap tev nelīdzētu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DZU Posted June 8, 2004 Report Share Posted June 8, 2004 Nē, nē !! Bijushi daaaaaaauuuuuuuudz tavi meeģinājumi, bet nu shis par 0,000000000000001 % lābāks kā pārējie. Tak4to nav ko cereet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted June 8, 2004 Author Report Share Posted June 8, 2004 Nē, nē !! Bijushi daaaaaaauuuuuuuudz tavi meeģinājumi, bet nu shis par 0,000000000000001 % lābāks kā pārējie. Tak4to nav ko cereet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted June 9, 2004 Report Share Posted June 9, 2004 Jebal, dodiet vinjam tiesiibas Par tiem visiem tekstiem vinjsh vien ir pelniijis visu to labaako Pieteikums rulez U can't touch this Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted June 9, 2004 Author Report Share Posted June 9, 2004 Jebal, dodiet vinjam tiesiibas Par tiem visiem tekstiem vinjsh vien ir pelniijis visu to labaako Pieteikums rulez U can't touch this Thx Jurko Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted June 10, 2004 Author Report Share Posted June 10, 2004 Un cik man % dabuut slap tiesibas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glacier Posted June 12, 2004 Report Share Posted June 12, 2004 Sorry, bet nespelee tu labi..... ANTIREC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted June 12, 2004 Report Share Posted June 12, 2004 Sorry, bet nespelee tu labi..... ANTIREC un kaada tam saistiiba ar adminna tiesiibaam. Manupraat dodad, tiiri sakariigs ggeks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted June 12, 2004 Author Report Share Posted June 12, 2004 un kaada tam saistiiba ar adminna tiesiibaam. Manupraat dodad, tiiri sakariigs ggeks. Thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted June 12, 2004 Report Share Posted June 12, 2004 DB ir jaturas kopa shaja skarbajaa pasaule kas pilna ar tadam haiziviim kaa mees. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted June 12, 2004 Report Share Posted June 12, 2004 dabas briinumi apvienojas kopotaa naaacijaa pret ljaunajaam haiziviim... Sorre Rembo tev nav % ... kaa teikt bezprocentu krediits kuru tev nepieshkjiira jo nebija stabila galvotaaja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGGer Posted June 13, 2004 Report Share Posted June 13, 2004 dodat tak SuperRembo tiesiibinjas... un arii slay iedodiet!!! Vinjsh tew Worm pat $ bija gatavs paarskaitiit... Un manupraat vinjsh var buut labs un noderiigs admins gign serverii! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted June 13, 2004 Author Report Share Posted June 13, 2004 Thx visiem kas atbalsta Ja tomeer dabusu tiesibas redzesiet launpratigi nereizi nelietosu tikai gadijumos kad to vajadzees. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted June 13, 2004 Report Share Posted June 13, 2004 Rembo veel uz kaut ko cer... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted June 13, 2004 Author Report Share Posted June 13, 2004 Rembo veel uz kaut ko cer... Ko cereet nedriikst Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted June 15, 2004 Report Share Posted June 15, 2004 ceriiba - mulkja mierinaajums Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts