Jump to content
GIGN Forum

Kaapeec Man Nav Sarkans Mersedess


eziic
 Share

Recommended Posts

Tas, kas bija pēc frag parta man ļoti patika :clap: Respect par mūvija taisīšanu utt, zinu, ka tas ir grūts darbs, mūvijs no tehniskā viedokļa zbis :thumbsup::)

Bet nu tas fragparts... Nu nav tur nekā :ermm: Tieši tāpēc arī netaisu mūviju, nav man to fragu tādu, ko būtu vērts rādīt, lai arī daži jautri momenti iz seniem laikiem ir saglabājušies.

Link to comment
Share on other sites

Veelreiz paldies visiem! Zinu, ka no fragparta tur galiigi nekaa nav, saakumaa pat nebija domaats taadu taisiit deelj fragu truukuma. Bet nu beigaas sanaaca taa, ka vinju tomeer tur vajadzeeja. Tad nu es mekleeju pa visaam demkaam kaut ko daudz maz skataamu, nu vismaz lai nav -1 un -2. Princips bija dabuut visiem no tiima pa kaadam momentinjam. Kaa jau teicu, speeleet mees taa arii neiemaaciijaamies, tomeer izklaideeties paspeejaam no sirds. :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Agree. Manuprāt, fragi nav galvenais, vismaz mūsu gadijumā, tāpēc ka pati fragošana un taktikas mums bij bišķin pakaļā (vispār jau tas nebija jāstāsta, bet nu lab) un tāpēc spēlējām vnk prieka pēc, tāds jau arī ir mūsu saukils WeeD: play for fun, otrs sauklis bija apmēram tāds: Playin' only for winning is like fuck dead horse. Vispār, par WeeD ir ĻOOOTI garš stāsts, tur bija vēsture, apmēram 5 lapu garumā, bet labāk neiedziļināsimies visā tajā. ;) Tā lūk, draugi. Prieks, ka patika (visiem, kas skatijās). :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...