Jump to content
GIGN Forum

Pimp My Account


Recommended Posts

Sveicinati Godatie kolegas!

Tatad esmu ieradies ar lugumu pec xb ! Kapec man vajag xb, tapec , ka zb jau shitie mazie plutitaji, kas atlaujas dirst virsu. Gagot var lidz nelabumam jo vinji pazist retry opciju diezgan labii, xnick arii diez ko nepalidz pret tiem musariem. Tapec gribu xb, lai varu sho indiviidus likvidet uz kadam dazam stundam. Arii sape samilzt tajaa faktaa, kad diezgan biezi spectos sez vesela juraa un neko nedara. Arii tos gribetu likvidet ar 1min baniem. Jo kaa redzies ar xnick spectus nevar izshaut araa.

Ak jaa un vel man ir xscr logiski, ka butu tikai sapratigi, ja xb naktu komplektaa ar sho opciju.

Paldies par uzmanibu!

Link to comment
Share on other sites

Atbalstu jau tāpēc vien, lai būtu kāds admins, kas varētu aizbāst mutes visiem pokemoniem, kas tagad ir jūrām. Serverī līdz kādiem 11:00 ir arī daudz BuBuLveidīgo, kas šķiet, ka pirmo reizi spēlē cs. Es dodu lielu recekli.

Link to comment
Share on other sites

man nekas nav pret Mahmed`u, bet vai tad tiešām neviens ban admins nav sasaucams, kad to vajag? man liekas, ja cilvēks lieto mirc, sēž abos serveros 118 un irc, ar to problēmu nevajadzētu būt. es šājā ziņā palieku neitrāls. xscr - kas tas tāds? un kā tas var palīdzēt, ja ir xb?

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...