Gordon Posted June 3, 2004 Report Share Posted June 3, 2004 Es pārsmējos, kad ieraudzīju šo http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en;247804 Microsoft cenšas Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted June 3, 2004 Report Share Posted June 3, 2004 - shis izsaka visu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 3, 2004 Report Share Posted June 3, 2004 Es tur nekaa iipashi daudz nesapratu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted June 3, 2004 Report Share Posted June 3, 2004 lapas nosaukums jau protams ir smieklīgs, bet tomeer maikrosoftam ir iemesls taa dariit- ieej www.apple.com un apskaties kaa aciis baazh cilveekus, kuri ir ''switchojushi uz Mac'' un tagad juutas uuber-apmierinaati. parasta divu lieluznjeemumu konkurence. tas ir apmeram taapat kaa gaidaamas lattelekom reklaamas ar tele2 nodirsieniem jo shie luuk savaas reklaamaas paraada lattelekom no sliktaas puses. pedeja laikaa jau arvien vairak cilveeku patieshaam izvelejas linux, galvenokaart windows viirusu deelj, redzees vai tagad kautkas mainiisies... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 3, 2004 Report Share Posted June 3, 2004 pedeja laikaa jau arvien vairak cilveeku patieshaam izvelejas linux, Sorry , bet nepiekriitu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulik Posted June 3, 2004 Report Share Posted June 3, 2004 tu, white-line, protams esi labi informeets par shim lietam un seko notikumiem OS tirguu katru dienu Link to comment Share on other sites More sharing options...
***limp*** Posted June 3, 2004 Report Share Posted June 3, 2004 (edited) Njaaa... Bet lapa laba.... Gaidam ka Linux ievietos pamaaciibu kaa Uninstaleet Windows un ierakstiit Linux Edited June 3, 2004 by ***limp*** Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted June 3, 2004 Report Share Posted June 3, 2004 (edited) linux'a lietotaaji parasti buus pietiekami gudri lai to izdariitu bez manuaalja Edited June 3, 2004 by stumbrs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 3, 2004 Report Share Posted June 3, 2004 (edited) tu, white-line, protams esi labi informeets par shim lietam un seko notikumiem OS tirguu katru dienu Nee ,tur nu tev nav taisniiba , es shitajaas lietaas maz ko saprotu , tikai man biezhi patiik lasiit statistiku. Un es neteeloju baigi gudro...ka to dara.... Edited June 3, 2004 by white-line Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted June 3, 2004 Author Report Share Posted June 3, 2004 Baigi nopietna saruna sākās Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulik Posted June 3, 2004 Report Share Posted June 3, 2004 a ko tad citu es teicu? vai tad informetiba par os tirgu nav tas pats kas statistikas lasishana? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuvax Posted June 4, 2004 Report Share Posted June 4, 2004 nu va nav vienalga bet lapa labaa laikam jau linux lien windowzam klaat pec statiem kautkaadiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
***limp*** Posted June 4, 2004 Report Share Posted June 4, 2004 Dazhas labaas bildes... Kaut kaadaa lapaa tur bija , vienreiz gordons iemeta linku kaut kur... Link to comment Share on other sites More sharing options...
***limp*** Posted June 4, 2004 Report Share Posted June 4, 2004 here we go agen Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 4, 2004 Report Share Posted June 4, 2004 by an Linux box? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted June 4, 2004 Author Report Share Posted June 4, 2004 inglish haxors yu nov (kurš windows mūsdienās ik pēc 2h jāpārstartē? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 4, 2004 Report Share Posted June 4, 2004 man darbaa winxp peec kadaam dienaam 6-10 saak taisiit briinumus ja neparstartee... piemeram mirc palaizhot skripti saak mest errorus (vismaz shis pedejaa reizee bija).... pashreiz domaju par redhata instaleshanu, jo tas imho ir vispiemerotakais variants desktop kastei uz kuras butu jagriezh ofisam + web parlukam + mail klientam + etc draza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 4, 2004 Report Share Posted June 4, 2004 Man kompis ilgaakais ir bijis nerestarteets, kadas 4 dienas ja nemaldos, bet ar nekas nebija..Man xp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
***limp*** Posted June 4, 2004 Report Share Posted June 4, 2004 Nuu , pa Offtopic Uptaimiem runaajot , man lielaakais ir bijis kaadu vienu ar pusi nedeelju... Un es jutos Fucked up kad peeksnji man PC paarstaaja domaat Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuvax Posted June 4, 2004 Report Share Posted June 4, 2004 btw man kompis vispaar aaxts kad sleedz iekshaa (kam bijis win2000prof tie zinaas) tur taa liinija kas velkaas tur aiziet liidz pusei tad apstaajaas kompis apklust uz 30sec un tad atkal aiziet taads eerms man taa kaste ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted June 4, 2004 Report Share Posted June 4, 2004 (edited) Nezinu, Linux, manupraat, ir diezgan gruuts shits, ko gruuti iemaaciities un pie kaa diezgan gruuti pierast Edited June 4, 2004 by Jurko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 4, 2004 Report Share Posted June 4, 2004 Tas tieshi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kill_me Posted June 4, 2004 Report Share Posted June 4, 2004 cik es esmu dzirdejis,tad Linux griezas labak par Win visas jomas un strada daudz stabilak un pret to ir daudz mazak virusu....utt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 4, 2004 Report Share Posted June 4, 2004 Jaa , itkaa viens saka taa , otrs savaadaak ,citur raksta veel savaadaak itd. Ja pasham ir bijushi abi divi gan linux, gan win. tad var objektiivaak spriest. Tas ir liidziigi kaa ar celeronu un pentium'u viens saka taa ,bet otrs savaadaak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
***limp*** Posted June 4, 2004 Report Share Posted June 4, 2004 Es Linux vispaar neesmu redzeejis ... Viirusu to4na mazaak ir uz Linux , to var redzeet http://securityresponse.symantec.com/ Aaa , man maajaas ir Vecs Machintosh PC Kaut kaada tur 1992 gada laikam... Vai pat vecaaks... Taadus zviedrijaa pirms kaadiem 2 gadiem masveidaa svieda aaraa no visaam fakultaateem ... Btw , Machintosh (hz kaa raksta ) ir murgs... Vislabaak man patika ka pelei tikai viena poga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now