bukuciS Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 (edited) Katru dienu ceļos grūti modinātājs man ir kā sūdi kas man mūžām traucē čillot jaunus bītus gultā spillot! Skolā borē visas vielas tā kā mācīdami rīgas ielas rīgas ielās - latvju meitas vilkdamas savas mauku kleitas katram džekam sit tā kanti prasīdama jaunu banti viena nakts ir kokteiļ-vērta lai jau anna būtu stringos tērpta! tagad popsī būt ir melnam diezgan līdzigi kā velnam griežot vēnas tumšā stūrī jūtoties, kā vienam būrī tāpēc bieži tie tik raud un naktīs arī skaļi ņaud viņus visus dēvē EMOO līdzigi kā vietu NEMO Arī urlām ir`a sūra daba neškirojot sliktu no laba tie tik visiem sančus prasa cerot, kas tas kādu kasa trenūzenēs tērpti tie atstumtie un izsmietie urlas viņus tautā sauc savādāk tos bieži jauc ar čigāniem pie rīgas cirka no kuriem tie tur sūdus pirka! Ceru, ka jums lasot šito nesākas kāds bumbalito kurš tik uznāk smaidot ļoti un tik beidzās jūtot poti! peace Edited June 29, 2007 by bukuciS Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeTroiD Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 urlas viņus tautā sauc savādāk tos bieži jauc - Šitas viss vairāk ieprikolē.. mm.. Nice :] .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 Blin, sitadu dzejoli laikam ilgi bija jadoma, lai visur butu atskanas Nu par 5 pantiniem 10/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 (edited) labs, labs, labs... Man ir līdzīgi gabali...! Atskaņas der, turies pie tēmas, vopšem verī gūd! Edited June 30, 2007 by babaac Link to comment Share on other sites More sharing options...
staly Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 evry funny Link to comment Share on other sites More sharing options...
WMP Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 labs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
weAp Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 XD man patika Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 dzejolis peec principa, ka tik buutu atskanjas. nepatika Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted June 30, 2007 Author Report Share Posted June 30, 2007 Tieši tā - princips bija balstīts uz atskaņām, bet uz vienotu domu! Arī kritika vajadzīga! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chester Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 TALANTS 10/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billabong Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 labz 8/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 Atskaņas norm. Dažās vietās varēja pasmieties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 :D labs...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 piekritīšu uy. čota viss ko pamanīju bija šīs atskaņas, lielo domu saskatīt man neizdevās. tāds vnk skatījums uz apkārtējo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now