efekts123 Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 (edited) 1x muzhaa paarinstaleju sev windows . Atceraties man naw pC pirkts veikalaa un naw nekadu driveru diski ! man vis jameklee netaa ! 1 kaa lai uzinu kaadus driverus man mekleet ?? Man PC vairs vispaar naw skanja 2 kaas vajadiigs lai dabuutu atpakal latvieshu burtus vieniigais drivers ko esmu uzinstaleejis ir Videokartes jo tas man bija diskaa VIss Pareejais mans Pc ir tuux nu Ofiice un antiviirus to jau pats sadabuuju bet Pareejais ? iesparuzhot uzb savu printeri tas arii vairs neradaas vispaar kaukaads shits Ps Shinii jomaa esmu galiigi daunS Plzz Help ! EDIT : Piemeeram Ieejot media playeri gribu atskanot dziemu paradas erors speizhu Details un man radaas shads texts There is no sound card You either do not have a sound card installed on your computer or it is not functioning properly. If you do not have a sound card installed, you must install one before you can listen to audio in a digital media file. If you do have a sound card installed, refer to its documentation to troubleshoot the problem. Error ID = 0x80040256, Remedy ID = 0x0000 Noladeju Sound driveru uzinstaleju Bet pie daiveriem vinsh raadas ar izzsukuma ziimi un radas ka nedarbojas kaukaads Code 10 PSC Edited June 29, 2007 by efekts123 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Godiigi sakot, neesmu parliecinaats, ka kaadam buus liela veelme un daudz briiva laika, lai tev meegjinaatu ieskaidrot, kas tev ir jaadara. P.S. Meegini mekleet paliidziibu tehniskaakos forumos, piemeram boot.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Novelc programmu Everest. Ar to skaties kādas detaļas Tavā PC ir un tad čāpo uz googli meklēt driverus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Judge** Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 Kurā veikalā ta pirki ka dikus neiedeva līdzi? es tādus nezinu! Atceraties man naw pC pirkts veikalaa un naw nekadu driveru diski ! man vis jameklee netaa ! skanjas draiverus vareesi dabuut uzzinot maatesplates modeli, caur everest, vai atskruuveejot kasti valjaa un samekleejot uz maatesplates! latveshu butrtus dabuusi ar winlats, vai tilde printerim sameklee instalaaciju tad arii printers raadiisies! iespeejams ka tev jaapieinstalee arii maatesplates USB izejas! kuraa jomaa tu neesi pilniigs daunS? ja tev ir atsevishkja skanjas karte nevis iebuuveetaa tad paskaties modeli un dabuusi draiverus! vispirms dabuu maatesplates draiverus pirms turpini paareejaas detaljas instaleet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AcmE* Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 kaa jau teica noka4aa Everest un tad meklee googlee man taadi pati probleema un viss sanaaca Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 Garumzimes - Tildes Birojs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 ar everestu vai cpuZ (dauudz mazak sver shi proga un strada lidzigi) apskaties kas tev ir un kadi draivi nav, google.lv un mekle draivus Link to comment Share on other sites More sharing options...
efekts123 Posted July 1, 2007 Author Report Share Posted July 1, 2007 (edited) Paldies jums Džeki Es Kompi Pirku nO rokas Bez diskiem visas skanjas kartes video kartes man ir paša likts tāpec tāda mocība daunS esmu par Šo Visu jo 1x parinstalēju un nezināju kas un ko un kur taa visas problēmas itkā atrisinātas BET PRINTERIS Karo4 Ielieku Usb Piemetu klāt Ielieku printera Disku Saku instalēt Step1 Viis Okey Step2 PROBLĒMA karo4 datoram ir jauzrāda ka printeis pieslēgt bet pC Neariģē Liekot visu citu PIE PC viis iet visi USB Flashi Karšu lasītāji u.c ?????? Edited July 1, 2007 by efekts123 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AcmE* Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 USB draiverus uzinstaleeji???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 USB draiveri manam Pc ari ir obligati. Kad pirki Pc nedeva vins tev lidz Disku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AcmE* Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 jap pareiz eM` manam ar obligaati.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 Un tu gribi teikt, ka tīkla kartes draiveri arī neinstalēji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AcmE* Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 nav obligaati visiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
efekts123 Posted July 2, 2007 Author Report Share Posted July 2, 2007 (edited) Da puse no draiveriem jau automatiski uzinstaleejas Usb driver itkaa darbojas viiss !! ai nu labi ko es te mociishu juus buus vien javed pie kāda uber gudrā čaļa Edited July 2, 2007 by efekts123 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now