WMP Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Tatad atnaca kadas 5 zinas no friend.. [6/25/2007 6:05:18 PM] Andrejs says: bezplaten skype kredit http://n-mode.net Ta varetu buut taisniba/ or atkal kautkads virus?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cman Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Man tas pats atnaca , es neuzgaju uz ta link :/ jaa nu kas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WMP Posted June 29, 2007 Author Report Share Posted June 29, 2007 jaa nu kas... karteijais hacker web, tikai urla (krv val nejeedzu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alzitis Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Man ar tāds atnaca vairākas reizes taa arī uz linka neuzspiedu Link to comment Share on other sites More sharing options...
WMP Posted June 29, 2007 Author Report Share Posted June 29, 2007 zini man ir vienalga kas tev atnaca,es prasu vai var dabut to kreditu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Takš ieej un paskaties, ko tu te spamo bezjēgā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WMP Posted June 29, 2007 Author Report Share Posted June 29, 2007 Tapat ka tu man teici! IEMACIES LASIIIIIT!! OR MAN B JARAXTA?? karteijais hacker web, tikai urla (krv val nejeedzu) TAGAD IZLASIJI? Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 žēl, ka tikko pakakāju, savādāk tu varētu izēst man dirsu... To ieiej pats teicu, jo tas ir kārtējais Skype vīrus, neba visiem tagad pēkšņi no nepazīstama cilvēka, kam nav ko darīt un ir labdaris, pienāk ziņas par bezmaksas kredītu... Bet tākā Tu,visticamāk, esi sīks durnis tad to nespēj saprast vai arī gribi izspēlēt reālo joku ar citiem, lai šamie norauj kautkādu zarazu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weAp Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Ja es taisiitu jaunu topicu par katru shitaadu zarazu kas atnaak uz skype, tad ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MDRX Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 tur laikam ir vbs fails cik man teica un tad visiem kontaktiem raxtas tas suds kredit un www.********.** Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecteetinjsh Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Paprovēju ieiet, novilku to sūdu, iegāju ar fake acc skypā, un tam man bija 3 kontakti, visiem aizsūtījās tas sūds, par free scype credit un to webu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
staly Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 ja tur ir .vbs fails vnk edit ar notepad! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alzitis Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Nu un skype kredīts nebija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
weAp Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Da ladna tas tak vis sir fufelis ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecteetinjsh Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Nē... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gakh... Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 biju novilcis to failu, tas nebija vbs fails, bet kautkāds cits. mēģināju visādi viņu piedabūt pie dzīvības, bet nekā žēl. Viņš sastāvējha no kādām 4 vai 6 rindiņām koda, kas neizskatījās kaitīgas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spriidiitis Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 Man šis sūds bija viņs vnk ir domāts lai izlatītu informāciju noka4ājat atverat ka txt dokyumentu un viena vieta kur radisies majaslapa ieleic kko savu un vinsh visiem rakstiiis bet tu apt to nepmanisi iznjemot ja ir duadz kontaskti tad skype uzkaras bet tik un ta aizsuuta Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 un viena vieta kur radisies majaslapa ieleic kko savu un vinsh visiem rakstiiis bet tu apt to nepmanisi iznjemot ja ir duadz kontaskti tad skype uzkaras bet tik un ta aizsuuta Who fcking cares? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 defaults spam viruss Link to comment Share on other sites More sharing options...
wap1337 Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 nafig jums tik vecs topiks jāatdzīvina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 Ideali ka esmu uz kadu laiku atteicies no skype Noteikti butu iechekojis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted August 2, 2008 Report Share Posted August 2, 2008 To failu varēja nokačāt! Man pazīstams atvēra ar notepad, uzlika Bezmaksas skype kredīts: ieej www.blabla.lv (viņa web) Un čuvaks normāli sakačāja sava web apmeklējumu skaitu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now