Jump to content
GIGN Forum

Nepiecieshami Admini...


CJxx
 Share

Recommended Posts

:shit: serveri vairāk un tas arī viss.

atļaušos pateikt, ka tu esi pīlnīgi atsaldēts jēra pauts. Cilvēks ir izveidojis serveru ķēdi, uztaisījis normālu (lasīt: ne fusion,e107.nuked) weblapu. viņš mēģina uzlabot to kas ir. un kāda velna pēc tu to sauc par sūda serveri? uztaisi pats ko līdzīgu, tad paskatīsimies un izrēksim tavus sūdus maksimāli !

Link to comment
Share on other sites

Pareizi, tu esi 19 gadīgs džeks, bet dzīvo vēl bērna prātā. Laikam tu vēl neesi sastapies ar skarbo dzīves realitāti. Nu pieeji uz ielas un pasaki, ka viņš ir atsaldēts jēra pauts. Šaubos, vai tāds memļaks, kā tu, būtu uz ko tādu spējīgs. Protams, man nemaz tev nav par ko likt atbildēt, man tu neko nepateici, un vispār, es tev to neteicu, bet gan moby, ka var nākties par tādiem vārdiem atbildēt. Vēl tak piemetināju, ka tas ir tikai zināšanai. Pierādi, ka esi varens džeks, un pasaki to kādam uz ielas... Šeit es nedoāju nekādu kaulainu petjku...

Edited by vecteetinjsh
Link to comment
Share on other sites

a kapec tu tagad KAK`TUSAa ACC dali? :(

NU cJXX uz mani var paļauties es jau agraak gribeeju :), un par to philip kas tas par adminu vinš tev naudu samksaajavai ???... te gigna var atrast daudz labaaku neka tas philip

P.S tas ir tikai mans viedoklis :thumbsup:

P.S. 100 posts YO

Edited by schnappi
Link to comment
Share on other sites

Nedomaju, ka tas butu baigais varodarbs pieet un kadam pateikt ka viņš ir atsaldēts jēra pauts. :thumbsup:

Neesmu es tads kurs dirs i-neta, un nebutu man problema kadam uz ielas ( uzdirst ) - Zargons.

Link to comment
Share on other sites

Nu te tu pats nonāc aplamības, pats pasaki kādam, kam ir serveris(es nerunāju par petjku un viņam līdzīgo serveriem), ka viņa serveris ir sūds. Tikai uzdiršot nepareizajam, tu gulētu slimnīcā un ar to tas arī beigtos, kā jau teicu, nerunāju par petjkām un viņiem līdzīgajiem serveriem!

Link to comment
Share on other sites

Jau atbildu.

Ko tu neteiksi? Pirmkaart,uz normaala servera tureetaajiem dirst, ka vinja serveris ir suuds, es neteisos, jo zinu, ka taa nav. Otrkaart,gribi teikt, ja es pateikshu kaadam normaala servera tureetaajam, ka vinjam tomeer tas serveris ir suuds, es guleeshu slimiicaa? Ko veel nesagudrosi, gudrinieks atradies.

Link to comment
Share on other sites

Kas tu kaads gaishregjis, ka speej noteikt cilveeka vecumu peec to rakstiishanas stila? Un vispaar, kam interesee tavs debiilais viedoklis par to, cik vinjam gadu? Tu esi vnk nezigliitots spamers, kursh maak tikai uzdirst, pat nesniedzot nekaadus faktus, kur vinjsh tieshaam apliecina, ka vinjam nav vairaak par 18. Cik es vinju paziistu, vinjam ir 19. Personiigi es, neesmu redzeejis, ka vinjsh buutu kkur rakstiijis, ka vinjam ir mazaak par 18. So take it easy!

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...