moby Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 serveri vairāk un tas arī viss. atļaušos pateikt, ka tu esi pīlnīgi atsaldēts jēra pauts. Cilvēks ir izveidojis serveru ķēdi, uztaisījis normālu (lasīt: ne fusion,e107.nuked) weblapu. viņš mēģina uzlabot to kas ir. un kāda velna pēc tu to sauc par sūda serveri? uztaisi pats ko līdzīgu, tad paskatīsimies un izrēksim tavus sūdus maksimāli ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
weAp Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 Nice Driiz laikam shitaa acc daliishana apstaasies, jo kaadiem 4 jaw ir acc Man taa tikai liekas kaa jaw teicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 Piekritu moby. Salidzini Kaktus'u ar nesen iespamoto serveri Seit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecteetinjsh Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 Man nekas nav jāsalīdzina un vēl jo vairāk jātaisa pašam kkāds smirdīgs serveris. P.S. Iemācies iztikt bez tiešiem uzbraucieniem, jo par to var nākties atbildēt. Tas tikai tā, zināšanai! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 UUUU. Nu nu varonis atradies. Lai nu kam, bet nejau tev es par saviem vardiem atbildetu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecteetinjsh Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 (edited) Pareizi, tu esi 19 gadīgs džeks, bet dzīvo vēl bērna prātā. Laikam tu vēl neesi sastapies ar skarbo dzīves realitāti. Nu pieeji uz ielas un pasaki, ka viņš ir atsaldēts jēra pauts. Šaubos, vai tāds memļaks, kā tu, būtu uz ko tādu spējīgs. Protams, man nemaz tev nav par ko likt atbildēt, man tu neko nepateici, un vispār, es tev to neteicu, bet gan moby, ka var nākties par tādiem vārdiem atbildēt. Vēl tak piemetināju, ka tas ir tikai zināšanai. Pierādi, ka esi varens džeks, un pasaki to kādam uz ielas... Šeit es nedoāju nekādu kaulainu petjku... Edited June 30, 2007 by vecteetinjsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
schnappi Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 (edited) a kapec tu tagad KAK`TUSAa ACC dali? NU cJXX uz mani var paļauties es jau agraak gribeeju , un par to philip kas tas par adminu vinš tev naudu samksaajavai ???... te gigna var atrast daudz labaaku neka tas philip P.S tas ir tikai mans viedoklis P.S. 100 posts YO Edited June 30, 2007 by schnappi Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 Nedomaju, ka tas butu baigais varodarbs pieet un kadam pateikt ka viņš ir atsaldēts jēra pauts. Neesmu es tads kurs dirs i-neta, un nebutu man problema kadam uz ielas ( uzdirst ) - Zargons. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecteetinjsh Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 Problēmu nebūt, tikai uzdiršot nepareizajam, tu gulētu slimnīcā un ar to tas arī beigtos, kā jau teicu, nerunāju par petjkām! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 Give me tooo.... PM me Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEat Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 niwaijs servers ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 Nu te tu pats nonāc aplamības, pats pasaki kādam, kam ir serveris(es nerunāju par petjku un viņam līdzīgo serveriem), ka viņa serveris ir sūds. Tikai uzdiršot nepareizajam, tu gulētu slimnīcā un ar to tas arī beigtos, kā jau teicu, nerunāju par petjkām un viņiem līdzīgajiem serveriem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted July 1, 2007 Author Report Share Posted July 1, 2007 P.S. Iemācies iztikt bez tiešiem uzbraucieniem, jo par to var nākties atbildēt. Tas tikai tā, zināšanai! tad saac atbildeet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted July 1, 2007 Author Report Share Posted July 1, 2007 (edited) niwajs serevris? mhm tad kaa tu nsoauktu savu kraaneli kas nemaz neveras valjaa...1 nedeljas serevriitis? ^^ sory pa dublpost Edited July 1, 2007 by CJxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecteetinjsh Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 Jau atbildu. Ko tu neteiksi? Pirmkaart,uz normaala servera tureetaajiem dirst, ka vinja serveris ir suuds, es neteisos, jo zinu, ka taa nav. Otrkaart,gribi teikt, ja es pateikshu kaadam normaala servera tureetaajam, ka vinjam tomeer tas serveris ir suuds, es guleeshu slimiicaa? Ko veel nesagudrosi, gudrinieks atradies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 piedod vecteetinj mosh es kljuudos bet peec tava runas stila tev vairaak pa 18 tochnanevar dott, reaali tavaa runas stilaa ir sasktataamas daudz pusaudzhu probleemas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted July 2, 2007 Author Report Share Posted July 2, 2007 :D:D ..pusaudza probelemas..man skjiet paarsvaraa pusaudzjiem kuri lieto CS IR probleemas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 Lieto CS. Tipa kā narkotikas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 Moshk man kads PW atsuutis kur man jaiet admineet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ant Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 Kas tu kaads gaishregjis, ka speej noteikt cilveeka vecumu peec to rakstiishanas stila? Un vispaar, kam interesee tavs debiilais viedoklis par to, cik vinjam gadu? Tu esi vnk nezigliitots spamers, kursh maak tikai uzdirst, pat nesniedzot nekaadus faktus, kur vinjsh tieshaam apliecina, ka vinjam nav vairaak par 18. Cik es vinju paziistu, vinjam ir 19. Personiigi es, neesmu redzeejis, ka vinjsh buutu kkur rakstiijis, ka vinjam ir mazaak par 18. So take it easy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted July 3, 2007 Author Report Share Posted July 3, 2007 nu viss notiek forumaa bet itkaa jau daudzi ir pieteikushies uns anjeemushi tos acc..bet nebuutu slikti ja pieteiktos arii akads kursh maak neitkai amdienet bet kko citu ar.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now