plostniex Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 zinu citreiz var pagrizt uz stuuriem klikskinot, bet citreiz nekas nenotiek pasakiet kaa veel var sitos suudus pagriezt XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
staly Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 divreiz uz objectu uzspied lai taadi 4 apliishi paraadaas un pagriez uz uru pusi gribi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
plostniex Posted June 26, 2007 Author Report Share Posted June 26, 2007 nekas nemainaas mosk kkas gljuku vispaar taa visu dienu var spaidiit un nekaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 (edited) 2 reiz uzklikshkjini uz objekta. Buutu jaaparaadaas 4 apliishiem katraa objekta stuuri. Uzspied uz apliisha un griez. ja nesaanaak VNK ieliec skriinu. Lai Mums vieglaak saprast KAAPEEC tev nesanaak. Edited June 26, 2007 by shine Link to comment Share on other sites More sharing options...
plostniex Posted June 26, 2007 Author Report Share Posted June 26, 2007 ja nesaanaak VNK ieliec skriinu. Lai Mums vieglaak saprast KAAPEEC tev nesanaak. tur skriins nav vajadziigs es spiezu uz klu4iem stuuros, bet nekas nemainaas - kaa ir taa ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 (edited) 1)Būtu jābūt tā, kad iezīmē vēlāmo solidu, ko gribi griest un ar peles kreiso vienreiz uzspied uz viena no 8 četrestūriem tiem būtu jāpaliek apaļiem un tad uzspied uz viena no aplīša un turi un griez kā tev vajag. Ir vell viens veids: iezīme solidu paņem pie Tools Transform vai Ctrl+M atvērsies logs ar trijām ailītēm Rotation Scale Move, un tad tik vadi iekšā sakitļus kā tev vajag, lai pagriežas, bet tas protams jau ir tas grūtākais veids. 2) Šis man ar ir bijis vairākas reizes, kad es esmu ieslēdzis kādu no saviem CS 1.6 serveriem vai sa-mp tad man ar šitas pats, kas tev, ka nekas nemainās, bet tad es tik restartēju PC un aidā. Edited June 26, 2007 by amnezija Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 (edited) Man ar taa ir bijis XD BTW: ar Tools -> Transform ir daudz labaak(vismaz man taa liekas) ar vinju var preciizaak "iegroziit" kaa tev vaig. Edited June 26, 2007 by shine Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 es spiezu uz klu4iem stuuros, bet nekas nemainaas - kaa ir taa ir nevis uz "klučiem" jāspiež, bet uz objekta 2x, tad "kluči" kļūst par "aplīšiem" Link to comment Share on other sites More sharing options...
plostniex Posted June 26, 2007 Author Report Share Posted June 26, 2007 DAAAAAAA es spiedu uz kluciem ja man serveris iesleegts jaa es pagaidaam grozu ar to, kur cipari jaarakstaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 (edited) jaa es pagaidaam grozu ar to, kur cipari jaarakstaaa Viss klopējat ciet problēma atrasta izslēdz serveri izslēdz PC pēc 5 min ieslēdz atkal, un viss strādas garnatēju 100 % un pirms ieslēdz atkal serveri oblīgāti jau pirms tam ieslēdz VHE, bet ja ieslēgsi pēc tam serveri tad augstākais pēc 30.min atkal nestrādas, ja tas nepalīdz reinstal VHE. Edited June 26, 2007 by amnezija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now