GuskiS Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 man te tada prob jau labu laiku nu karoch man ir lag visos serveros nerunasim par pasha serveri tur man iet +1000 kad speleju ar kadu player bet ar botiem ar man lag nu ta 50 ping bet parejos ta +-150.esmu visu izrubijis ara pilnigi VISU!!tas sakas pec kompja remonta manam kompim iznema mates plati un parinstaleja windowsu uz xp pirmstam bija 2000win. kad man no remonat atveda man vsp nebija jega spelet cs jo man ping bija 350 ta videji jo man nebija nVidia draiveris un nevareju panemt openGL video veidu ieksh cs tagad man ir. un man jaut varbut man vajag vel kads driveris lai vsp nebutu lag? jo man kompi pec remonta neka nebija. PS. pirms remonta man bija ping videji 30 bet sava serveri 10 ceru ka sapratat un varesiet help Link to comment Share on other sites More sharing options...
Judge** Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 dabū mātesplatei, čipset draiveri, un lan draiveri, vajadzētu palīdzēt, pieliec mazliet RAM klāt, un vispār nopērc jaunu kompi, ja jau tev 2000 stāvēja virsū tas jau par kautko liecina! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 25, 2007 Report Share Posted June 25, 2007 ping? kaut ko nejauc? tev pašam uz sava kompja nevar būt ping, jo pats esi serveris Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuskiS Posted June 26, 2007 Author Report Share Posted June 26, 2007 es tiesham nejaucu es speleju ar podbotiem 2vs2 un man bija ping videji 30 un es jau ari domaju pirkt jaunu kompi vasaras beigas bet lidz tam gribetos sachiniet sho RAM man ir 512 Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 un es jau ari domaju pirkt jaunu kompi vasaras beigas bet lidz tam gribetos sachiniet sho RAM man ir 512 psc man vispār pingu nerāda spēlējot ar botiem, vai arī brīžiem parāda 1 or 2! Pasaki pc parametrus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now