Hugo Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 sveiki, labie ljautini man tada problema, ka lai ko es daritu uz pc, mani vienmer reizi divas minutes iemet desktopa tas padara manu miljoto karibu juras piratu speleshanu pilnigi neiespejamu(vini uzkaras ja uz tiem izmanto windows zimi vai alt+f4), ka ari csa tas trauce, ka tiesi actiona bridi vnk izmet ara kads nezin, ka var risinat sito problemu? HELP!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 tas ir, tev spēle neizrubās bet tiek nomesta lejā un redzams desktop? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted June 20, 2007 Author Report Share Posted June 20, 2007 jaa un neiet atpakalj augsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 parasti to izraisa kāda kreisā programma kura dzīvojās system tray'ā kaut kādi desktop manageri, keyboard/mouse softi etc. brīnumi padomā ko uzinstalēji tad kad parādījās šis prikols Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now