worm Posted July 8, 2003 Report Share Posted July 8, 2003 Shaadus komentarus labak man neteikt: [18:44] (^st): ja jau tu esi evil kaaadeelj visus nebano [18:44] (crazed): tad tef labaak nepiesietis..! Citadi var notikt sekojoshais: (btw pieversiet uzmanibu linijaam ar sliipo fontu ) [18:47] *** evilworm sets mode: -oo+bbbb Lethal macho|prom *!*[email protected].* *!*@socks.btv.lv *!*[email protected].* *[email protected].* [18:47] ??? [#gign] Banned- crazed [18:47] ??? [#gign] Banned- crazed [18:47] ??? [#gign] Banned- Fatality [18:47] ??? [#gign] Banned- Fatality [18:47] *** evilworm sets mode: +bbbbbb *!*[email protected].* *[email protected].* *[email protected].* *[email protected].* *!kokaklucis@*.4nets.lv *!*@80.232.251.242 [18:47] ??? [#gign] Banned- HashTrex^|cs [18:47] ??? [#gign] Banned- HashTrex^|cs [18:47] ??? [#gign] Banned- Sarge [18:47] ??? [#gign] Banned- Sarge [18:47] ??? [#gign] Banned- ^st [18:47] ??? [#gign] Banned- ^st [18:47] *** |das|killa| was kicked by evilworm (There's the exit, learn it well) [18:47] *** mancho- was kicked by evilworm (Would you like fries with that?) [18:47] *** crazed was kicked by ownage (banned by evilworm) [18:47] *** Ekanz was kicked by ownage (banned by evilworm) [18:47] *** ^st was kicked by evilworm (Don't let the door hit you on your way out) [18:47] *** Fatality was kicked by ownage (banned by evilworm) [18:47] *** ownage was kicked by centraale (mass kick, go sit in a corner) [18:47] *** SL1T was kicked by evilworm (This is our subtle way of saying goodbye) [18:47] *** Sarge was kicked by evilworm (hehehe, that kickles) [18:47] *** Jin- was kicked by evilworm (Thank you for NOT smoking!) [18:47] *** HashTrex^|cs was kicked by evilworm (This is a test of the Emergency IRC Kicking System) [18:47] *** hankeys`majaaas was kicked by evilworm (I'll see you in my office tomorrow at noon) [18:47] ??? [#gign] Requesting channel banlist... [18:47] *** ownage ([email protected]) has joined #gign [18:47] ??? [#gign] Fatality is not on channel [18:47] *** ChanServ sets mode: +o ownage [18:47] *** macho|prom was kicked by evilworm (It must be a monday... -sigh-) [18:47] *** Lethal was kicked by evilworm (*bang bang* you're dead) Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted July 8, 2003 Report Share Posted July 8, 2003 un tu tos visus izkikoji vai izbanoji ? un visus 18:47? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 8, 2003 Author Report Share Posted July 8, 2003 jap Link to comment Share on other sites More sharing options...
ownage Posted July 8, 2003 Report Share Posted July 8, 2003 Uz ko tik cilveeki nav speejiigi vienas minuuters laikaa . Sliipajaas rindinjaas izpaudaas [GIGN] teamplay ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted July 9, 2003 Report Share Posted July 9, 2003 psc.. nah taa jaamudiijas? ? saprastu veel, ja vienu vai divus, bet ne jau nu visus peec kaartas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 9, 2003 Report Share Posted July 9, 2003 nu kaa.... puisis prasiija - ja jau vinsh ir evil tad kaapeec visus nebano nu vinsh visus izbanoja taapeec ka evil.... +puisim stienis... kas tur ko nesaprast? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted July 9, 2003 Report Share Posted July 9, 2003 aaa, taadaa zinjaa... nu tas chaliic arii , visu uztver nopietni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted July 9, 2003 Report Share Posted July 9, 2003 nu tas chaliic arii , visu uztver nopietni... worm vai es? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted July 9, 2003 Report Share Posted July 9, 2003 [18:44] (^st): ja jau tu esi evil kaaadeelj visus nebano shis chalis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted July 9, 2003 Report Share Posted July 9, 2003 nu es tev atklaaashu vienu pavisam mazu nosleepumu tas biju es P.S tas bija joks no manas puses jo es to neuztveeru nopietni taaka peec tava teksta vareeja secinaat ka worm ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted July 9, 2003 Report Share Posted July 9, 2003 Tad tu galiigi aplami secinaaji, jo piemeeram, es visu sapratu uzreiz riktiigi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted July 10, 2003 Report Share Posted July 10, 2003 P.S. worm a kaadeelj tu riikoji ekshn'u tik peec 3min Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 11, 2003 Author Report Share Posted July 11, 2003 nebiju pie datora... nakamreiz rikoshos uzreiz teeti.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lirels Posted July 12, 2003 Report Share Posted July 12, 2003 He He ! Tagad zinaashu kaa nedariit !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fatality Posted July 22, 2003 Report Share Posted July 22, 2003 Jaa to banoshanu un kikoshanu es atceros!!! Seedeeju mieriigi mircaa kad peekshnji kick!!! Tad nezinaju pa ko bija kick, bet tagad uzzinaaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 22, 2003 Report Share Posted July 22, 2003 Citiem vaardiem sakot tu atradi topiku kur nebiji neko pateicis un taapeec noleemi daliities ar visiem savaas "breath-taking" aizraujoshajaas sajuutaas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fatality Posted July 22, 2003 Report Share Posted July 22, 2003 Ko tu man piepisies!!! Liec tak mani mieraa, vienreiz kaut ko pa dienu uzrakstu un uzreiz jau piesienaas, a ko tu neshujies klaat taadiem kaa DuH un Betuska??? Kuri to vien dara kaa floodo! ZB jau nevar pat neko rakstiit kaa uzreiz kaads piekasaas pa to ka es kaut ko esmu pateicis psc. P.S. Macho kapeec tev vai kaadam citam no GIGN kursh kaut kur ir pasmaidiijis vai kaut ko citu ierakstiijis neko nesaka??? P.S.S. Man ir vienalga vai juus esat admini vai nee. Manaas aciis juus esat taadi pashi cilveeki kaa paareejie kas te raksta, kapeec tikai muus nosoda? a juus nee? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted July 22, 2003 Report Share Posted July 22, 2003 blje nemonstrii atmazkas. shoreiz runa negaaja ne par Betusku ne mani... flooderi, flooderi... tanii dienaa kad tu piergjistreejies paraadiijaas posti pilniigi visos topicos... es vismaz meeegjinu izteikt savas domas, tu gaaz totaalu bezsakaru... pat criminal forumaa ieliidi... man pateica lai es nefloodoju, lai neraxtu ieksh Tiesiibas uz GING un ieksh Pieteikumi uz GIGN klanu, ko es arii nemaz nedomaaju dariit, ja vieniigi tas neskars manu klanu vai mani pashu... tu posto pat tur, kur tev saprashana nesniedzas.. Paraxts: Flooooooooooooooooderis P.S. man galiigi PO vai man par sho postu piepisiisies vai nee, manis peec, izsakiet komentus un idejas, meegjinaashu laboties... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 22, 2003 Report Share Posted July 22, 2003 ha.... pasaki veel ka es kaut ko nepareizu pateicu savaa poustaa.... Liec tak mani mieraa, vienreiz kaut ko pa dienu uzrakstu un uzreiz jau piesienaas, a ko tu neshujies klaat taadiem kaa DuH un Betuska??? jaaaaaaaaa....... tipa tu nevainiigais-nekad-nefludojoshais dzheks kas te vienu reizi dienaa kaut ko ieliec priecinjam un es NELIETIS shitik zemiski piesienos. Savukaart Duh un Betuska vispaar NEKO citu nedara kaa vien fludo. NU NEKO..... un es esmu pilniigs idiots nepiesienoties vinjiem.... Aha - tu esi pareizi visu sapratis..... Macho kapeec tev vai kaadam citam no GIGN kursh kaut kur ir pasmaidiijis vai kaut ko citu ierakstiijis neko nesaka??? ha ha ha ha - absoluuti debiils jautaajums. Muusu forums - mees fludojam cik gribam. (peec idejas).... reaali - ja kaadam no mums apniik otra fluds tad topiks tiek lockots un aamen.... P.S.S. Man ir vienalga vai juus esat admini vai nee. Manaas aciis juus esat taadi pashi cilveeki kaa paareejie kas te raksta, kapeec tikai muus nosoda? a juus nee? VARBUUT BLOOD KA MEES NATURAALI IDIOTISKI NEFLOODOJAM, KO? tas tev praataa neienaaca, a? Ir starpiiba starp dazhiem poustiem kur tu vienkaarshi pasmaidi un starp regulaaru fludoshanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fatality Posted July 22, 2003 Report Share Posted July 22, 2003 Ir starpiiba starp dazhiem poustiem kur tu vienkaarshi pasmaidi un starp regulaaru fludoshanu.? Kur es esmu regulaari fluudojis??? Ja taa paskataas ta es visaap tikai 50 postus esmu rakstiijis! ha ha ha ha - absoluuti debiils jautaajums. Muusu forums - mees fludojam cik gribam. (peec idejas).... reaali - ja kaadam no mums apniik otra fluds tad topiks tiek lockots un aamen.... Nu tapeec juus esat kruti??? Nefiga neesat kruti! Vot tas jau ir debiili ja juus taa saakat - muusu topiks, daram ko gribam. Vienkaarshi debiilisms! -------------------------------- Sorry Betuska un Duh ka piemineeju juusu nikus. Man nevajadzeeja juus nemaz piemineet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now