el_Moerto Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Kura lieta ir vainīga pie tā ka man pc ik pa 2-3 sec ieķerās ja skatos kādu filmu vai spēlēju cs, pēc kāda laika ja nēsmu neko čakarējies tikai un vienīgi spēlējis cs man vairs tā nav, videokarte jāmaina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Kūlerus patīri, kādas CPU un GPU temperatūras pie IDLE un LOAD? Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted June 21, 2007 Report Share Posted June 21, 2007 nu var gadities ari kad uz procesora radiatora ir paaraak daudz puteklju , bet shada situacija es vairak dotu preikshroku videokartei , videokarshu glujki dazaadi izpauzaas un shita pasakot iisti envar pateikt kam ir vaina tur ir jaateste visas ieriices uz atseviska kompja... nu kkas lidzigs bija manas mammas braalim kad saaka speeles mazliet iebremzeet ikpalaikam tad bisku textures iisti apreizi neradija un beigas videokarte vispar sadega un bija jamaina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilrich Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 man bija liidziiga probleema hmm... ieej task manageraa un paskaties cik tew raada CPU usage un pasaki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted June 22, 2007 Author Report Share Posted June 22, 2007 Ar CPU usage man viss kārtībā kautkur ar 12-30%. Putekļus nesen izsūcu no visurienes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 ar video karti tam nav nekāda sakara. domāju, ka cpu pārkarst. iztīri radiatoru un nopērc Arctic Silver 5 un uzspied starp procesoru un radiatoru. 5ls tāds prieks maksā. vispirms gan novelc dr web un ad-aware un noskanē kompi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted June 22, 2007 Author Report Share Posted June 22, 2007 (edited) domāju, ka cpu pārkarst. iztīri radiatoru un nopērc Arctic Silver 5 un uzspied starp procesoru un radiatoru. 5ls tāds prieks maksā. vispirms gan novelc dr web un ad-aware un noskanē kompi. no viirusiem jau iztiiriju kr4 meegjinaashu to Arctic Silver 5 EDIT: Kur var dabūt tādu zvēru, nevaru atrast. Edited June 22, 2007 by el_Moerto Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted June 23, 2007 Author Report Share Posted June 23, 2007 Da bljin kur var nopirkt to Arctic Silver 5? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 ELKOR veikalos. Es pirku centrā, pretī Reval Hotel Latvia. Hmm, tur tāds Elkors vispār vēl eksistē ? Vakar, ejot garām, nepievērsu uzmanību. Otrs variants ir EET. Citur visticamāk, ka nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Mazinjais~ Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Ja videokarte nobruktu, grafons buutu vnk melnbalts, bet nejau uskaartos!!! aispuut prom visus puteklus no sistembloka/procesora... Or apsties alt+ctrl+delete >> proceses>>uspied tur kur CPU (2 reizes) un skaties kas to procesoru taa bendee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Judge** Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Kas tas par brīnumu pirmo reizi ko tādu dzirdu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now