MoiR^ Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 BAN] ---------------------------------------------------------------------- BAN] Tu esi izbanots no shii servera!!! BAN] Izbanojis tevi ir: samuray BAN] Nobanotaa speletaja niks ir: Loljiks*.amr BAN] Iemesls banam: Banned by admin BAN] Bans uzlikts pirms 0 dienam 11 stundam 30 minutem 41 sekundeem BAN] Bana terminsh ir peec nenoteikta laika BAN] Par jautajumiem shai sakara griezties www.gign.lv forumaa sudzibu sadaljaa BAN] ------------------------------------------------------------- wtf nah banans :lolza: Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 par čītiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 aaa, sorry tu esi tas pr0, nu bet es banu nenjemshu nost, jo esmu lielaks pr0! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoiR^ Posted June 19, 2007 Author Report Share Posted June 19, 2007 bet nafig man ban jads liljiks baned a man unban nebus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 čīterus mēs neatbanojam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alviic Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Neveelaties ielikt skrinus??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 tieši tā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 tu domaa, ka tads pr0, ka es varetu kljudities? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hardcore Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 (edited) Aa, shitais Moir ir viens no tiem kursh vakar CSDM gaameeja ar wh, no saakuma shis tur njaudeeja citiem par chiitiem, bet pasham bija uzkriitosh wh, par cik bija nereaala bauda wh'akeri noshaut kaa peedeejo suni, vinju nebanoju, jo pret vinju sajutos kaa seenjotaajs. Bez tam, buster nereizi neuznjeema skriinu, cik meegjinaaju vislaik uzraadiija, ka shim vinja nav. Iisaak sakot vinjam neko nost njemt nevajadzeetu . Edited June 20, 2007 by Hardcore Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 velns, un es tieši grasījos... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alviic Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 mde , kaarteejais pidinjsh ar wh... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 apbrinoju shito nekaunibu vel pec tam ielikt forumaa postu par to "nah man banans?". Un vel pec tam megjina uztaisit citus par idiotiem. Es ceru, ka Tev pari parbrauks 6 tramvajs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 hardcore nez kas tev ar tiem screeniem, bet tieshi peec tava screena vinju nobanoju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 taadus cilveekus man gribaas apsaukaat par kailzieda rododendru, kailkāju šķiedrgalvīti ( vai šķeltā šķiedrgalvīte), pakavīti cekulaino un zābakoto sviestabeku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoiR^ Posted June 20, 2007 Author Report Share Posted June 20, 2007 nu ir loxi ble man nawa wh lol man ir skanja un ftsbanas skanjas laadejukr4 no interneta ieladeju partaisitu cs un skanja ir labi 2 austinjas labas ACme skanja ideala prieksh cs un loxi doma ka man wh:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 ej taksh tu dirst bumbuļkātiņa samtmicīte. palasi ieprieksheejos bana suudziibas zinaasi kapeec adminiir par to paarliecinaati ka tu chiitoji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoiR^ Posted June 20, 2007 Author Report Share Posted June 20, 2007 lox es citus neliietoju nu lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodlord Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 eu , kur es varu dabuut tas uuber skanjas? , es ari gribu tik forshi caur sienaas zinaat kur atrodas pretinieks Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 ir gan! Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 (edited) 2 austinjas labas ACme skanja ideala prieksh cs un loxi doma ka man wh:D Tev laikam nedalec, ka šeit visiem ir skaņa un austiņas, un smadzenes.... ups, to gan tev nav. Edited June 20, 2007 by raprock Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 un es esmu neegjers! Arprac neslimo tik traku plzz ar daunismu, esi vismaz godigs un atzisties ka 4itoji. Tad vismaz neuztaisies visiem citiem acis par tadu kaa apsmieklu. Es virs un pasaki, ka es jobnuts 4itarjuga! Vismaz to izdari. Nevis kaa maza meitenite te kaut ko taisnojies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Kā tad tu nosauksi šo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Un tā vajadzētu vienmēr! Tb nelikt skrīnus uzreiz, kad kāds ieraksta sūdzību. Ir taču forši palasīt, kā čīterz mēģina sevi attaisnot, bet beigās atrauj konkrētu stieni! PS. varu saderēt, ka nākamais posts no MoiR'a puses būs:"Da LoL, tas tak nav mans skriins ...lox es citus neliietoju nu lol " Link to comment Share on other sites More sharing options...
akec Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 (edited) Tu jobnuts 4itarjuga. Un MoiR^ pasaki, ka mes visi esam nuuubi, jo neatskiram pro no chiitera.. Un ka tie skriini ir safabriceeti. Ko vini no sevis iedomajas, ne? Edited June 20, 2007 by akec Link to comment Share on other sites More sharing options...
kill 4 you Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 Ko jūs, tie nav čīti, tas ir mods, ka virs katra spēlētāja rādās vārds... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts