lazda2 Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 kapeec man ka iesleedzu PC un pastraadaaju pazuud skanas draivers???? newar muziku paklausiities!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamerlan Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 X3 pamēģini skaņas draiverus pārinstalēt, bet diezvai palīdzēs. Man ar veco mātesplati ar ādspat shits bija 1h skaņa ir patom nav patom atkal ir. Nu man bij poh, jo es mātesplati nomainīju tagad cita skaņaskarte viss poh tāda shita nav vairs Link to comment Share on other sites More sharing options...
l33t Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 man arii sitas pats biju,bet tikai tad kad paarmainiiju skanjas karti-tipa man skanjas kartes ošnos kautkas 4ikinaajaas,pameegini tur paarbaudiit visu vai ir kaa naakas,un uzliec uz default Link to comment Share on other sites More sharing options...
layt Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 man tā bija es parakstiju driver un vis aizgaja pameģini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted June 16, 2007 Author Report Share Posted June 16, 2007 pameģini. es draiveri vairaakas reizes paarinsteleeju!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
schnappi Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 man tieshi tas pats bija es piemeeram uzliku pa jaunam draiveru viss gaaja, peec kaada laika atkal tas pats atkal draiveru uzliku tgd kaadu laiku nekas nechkareejaaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Mazinjais~ Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Instalee uz cieta diska nevis uz diska/disketes Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Uzinstalee kadu jaunaku driveri....1reiz arii kas lidzigs bija! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 ta tam bus but kamer vien lietosiet defaultas kkadas integretas kartes Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted June 16, 2007 Author Report Share Posted June 16, 2007 luuk skriins ko man raada ka es gribu paklausiities muzonu!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Man taa bija. 3 reizes. 2 uz vecaa PC, 1 uz jaunaa. Peec Winamp uzinstaleeshanas tas paraadiijaas? Es paarinstaleeju Windows, jo nevareeju jebkaadus skanjas draiverus dabuut lai darbojas. Ja speelees un citur nav skanja, you're screwed. BET Ja tikai Winampaa nav skanja, ieej Settingos, output, nomaini DirectSound uz citu (tikai ne CD burner vai kko liidziigu) Tad paarbaudi vai speelees ir skanja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted June 17, 2007 Author Report Share Posted June 17, 2007 man arii caur media playeru newer valaaa!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now