Platinum Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 Zinu ka nuked web ir tiesi domat prieks cs web, bet es ieks servers- precerence ierakstu ip- ports - HL - Itka visam jabut!! BET TIKUNTA RADA "SERVER DOWN...." Bet vins ir ieslegts un ip ari pareiza! Link to comment Share on other sites More sharing options...
esctm Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 Itka visam jabut!! BET TIKUNTA RADA "SERVER DOWN...." Bet vins ir ieslegts un ip ari pareiza! Tu hostē saitu , vai uz sava PC turi? Un tavam serverim var piekonektoties citi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Platinum Posted June 14, 2007 Author Report Share Posted June 14, 2007 nu kipa es hosteju!! ja ar servri vis kartiba!! laikam problema ta ka hosteju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kid Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 (edited) Tev viņs vismaz tiešām ir ieslēgts? > Pārbraudi vēlreiz vai esi pareizi pierakstijis tur visu kā nakas Edit : Tu kurā vietā raksti? P.S Man atceros kad bija nuked, tad bija ieksh moduļiem jaraksta viss Edited June 14, 2007 by Kid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Platinum Posted June 14, 2007 Author Report Share Posted June 14, 2007 nu jaa vis ir parezi1! lab pienjemsi ka pie moduliem jaraksta tad tiesi kur es iznu module- server-blog et tiesi kura vieta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
esctm Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 lab pienjemsi ka pie moduliem jaraksta tad tiesi kur es iznu module- server-blog et tiesi kura vieta! Da viss skaidrs, ja jau tu HOSTE ne amxbans njexuja neko tu neuzliksi tie ārzmeju hostmaņi neatbalsta to include, kas tev vajadzīgs! Tāpēc es daru tā web temlpaitu turu uz hosta , un monitorus banu utt uz sava PC! tā ir daudz vielgāk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Platinum Posted June 14, 2007 Author Report Share Posted June 14, 2007 nee es tevi saprotu!! man jau bija webs uz pc!! bet man zb turet pc on!! nau kads latviesu hosts kur atbalsta?? lab var jau dazas kapeikas samkasat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
esctm Posted June 14, 2007 Report Share Posted June 14, 2007 Daxujā pameklē tak! fpspro.lv serveris.lv ema.lv kkādi šitādi, pats nekad neko tādu nēsmu izmantojis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=ar4ix8=- Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 serveris.lv ļoti labs pats turēju laigan rādas ka jāmaksā es nemaksāju un viss gāja bet pēc tam man apnika Link to comment Share on other sites More sharing options...
JuiCe Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 Es nesaprotu , pasam gruti ielikt to monitoru ieksa paneli caur include? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VitolsM Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 nu ir cilvēki kam ir līkas rokas un tur neko nevar izdarīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Platinum Posted June 15, 2007 Author Report Share Posted June 15, 2007 servris.lv gribi teikt pa velti?? nez kauka kad pildiju anketu neizkatijas ka pa velti!! p.s. tas ka ievadiju visu nepareizu info nekas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lead Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 Webu es nehosteju, kad es tur visu sarakstu man tapat rada Server Down !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now